M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,173
iyi olur hocam o paraya iyi klavyeozaman aliexpress ten sipariş ediyorum yeni üye indirimi ile 782 TL ye denk geliyor
iyi olur hocam o paraya iyi klavyeozaman aliexpress ten sipariş ediyorum yeni üye indirimi ile 782 TL ye denk geliyor
Hocam sizce bu önerdiğiniz klavyemi daha iyidir RK61 mi ? RK 61 almak istiyorum ama ona alternatif bu alınabilirmi yada başka %60 beyaz mekanik klavye ?Bu fiyata alabileceğin en iyi klavye.
Kalitesiz mi? Kasa ve keycap kalitesi XPG summoner gibi klavyelerden daha iyi ayrıca switchi de huano red hot swap switch olarak geliyor. Bu fiyata daha iyiyi geçtim başka alternatifi dahi yok.
Bana sorarsan hissiyat olarak E-Yooso daha iyi ben de ilk aldığımda söylemiştim.Hocam sizce bu önerdiğiniz klavyemi daha iyidir RK61 mi ? RK 61 almak istiyorum ama ona alternatif bu alınabilirmi yada başka %60 beyaz mekanik klavye ?
hocam aliexpress ten kac gunde geldi klavye , almayı dusunuyorumdaBana sorarsan hissiyat olarak E-Yooso daha iyi ben de ilk aldığımda söylemiştim.
2 hafta civarıhocam aliexpress ten kac gunde geldi klavye , almayı dusunuyorumda