NordaN
80+
- Reaksiyon skoru
- 141
Bizim bilgisayarcı getirmiş uyguna veriyor benimde ihtiyyacım var sizce alınır mı bir sıkıntı yaşar mıyım linkini bıraktım
Bütçeye göre PSU önerisi konusu aç black friday falan da var ucuza bulur atarlar piyasaya çok hakim değilimÇok fazla bütçem yok malesef o yüzden bu psu ya yöneldim
Ne kadara verdiğini de yazar mısın? 200 liraya veriyorsa alÇok fazla bütçem yok malesef o yüzden bu psu ya yöneldim
350Ne kadara verdiğini de yazar mısın? 200 liraya veriyorsa al![]()
275 ver 300 e alYine bu diğer platon gibi psu lara göre kaliteli geldi 80+ sertifikalılar biraz pahalı bütçeme uygun değil o yüzden hazır uygunada bulmuşken alayım mı acaba dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
350
Sıfır mı 2. el mi?Yine bu diğer platon gibi psu lara göre kaliteli geldi 80+ sertifikalılar biraz pahalı bütçeme uygun değil o yüzden hazır uygunada bulmuşken alayım mı acaba dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
350
Al gitsin 300e verirse2. El ama kutusu faturası var 3 ay önce alınmış temiz parça
Knk Csgo'da bombayı düşürürsen sana C4 Takviyesi yapar SFAWDSFADSFSADFBizim bilgisayarcı getirmiş uyguna veriyor benimde ihtiyyacım var sizce alınır mı bir sıkıntı yaşar mıyım linkini bıraktım
Arkadaş 200 300 tl den bahsedıyor hocam 200 nerde 1500 nerdeKnk Csgo'da bombayı düşürürsen sana C4 Takviyesi yapar SFAWDSFADSFSADF
-Tavsiyem 2.EL Corsair 1000-1500TL Arası psu Bulabilirsin