❌İndirim Bitti! 🔥 Aliexpress Black Friday ve İlk Sipariş indirimleri 🔥 (Çoğu İndirim Eklendi)

Hocam Konudaki Çakmaklık girişi için olan bluettooth aparatıda alınabilir

Bende tam Bluetooth arıyordum araç için. Ama şarj etmeyle uğraşmamak için de böyle bir şey arıyordum iyi denk geldi. Sürekli takılı kalır.

Ama çakmaklıktan nasıl alacak teybe bağlantıyı tam orayı anlayamadım ben. Aux'tan mı başka bir yerden mi?

Hee videosunu izledim radyodan alıyormuş. :D

Bende tam Bluetooth arıyordum araç için. Ama şarj etmeyle uğraşmamak için de böyle bir şey arıyordum iyi denk geldi. Sürekli takılı kalır.

Ama çakmaklıktan nasıl alacak teybe bağlantıyı tam orayı anlayamadım ben. Aux'tan mı başka bir yerden mi?

Hee videosunu izledim radyodan alıyormuş. :D
Hayırlı Olsun :love:

Akvaryum dış ünite filtre sünger topları kargo ücretsiz ile 50₺ye geldi. Ülkemizde tanesini 50₺ye satıyorlar. 15 tanesi 50₺.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 38,57TL | 15 Pices Fiber topu Spa havuzu alman Polysphere değiştirin kum Polyester elyaf filtre topları
Saol konuya ekliyorum

Saol konuya ekliyorum
Apple watch için wireless charger’da indirimde. Satıcının puanı ve yorumları çok iyi ve hem type c, hem de usb a ile şarj edebiliyorsunuz.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 181,20TL 56% İndirim | Apple için 2 In 1 manyetik izle kablosuz şarj izle serisi IWatch 8 7 6 5 SE 4 hızlı şarj Dock istasyonu taşınabilir tip C USB

Ekler

• 59d1e069-dfb6-4cba-b1ce-afc5cd490a1b.jpeg
    59d1e069-dfb6-4cba-b1ce-afc5cd490a1b.jpeg
    128.6 KB · Hit: 66
Apple watch için wireless charger’da indirimde. Satıcının puanı ve yorumları çok iyi ve hem type c, hem de usb a ile şarj edebiliyorsunuz.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 181,20TL 56% İndirim | Apple için 2 In 1 manyetik izle kablosuz şarj izle serisi IWatch 8 7 6 5 SE 4 hızlı şarj Dock istasyonu taşınabilir tip C USB
Haydaa, baya iyi bu arada

hesap nasıl açılıyor aktif olmuyor bende?

Ekler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    33.1 KB · Hit: 79
özellikleri filan bu fiyata çok iyi ama tuşları nintendo tarzı olduğu için alışması zor olucak
Hocam aklıma bir şey takıldı bu gamepadde yarış oyunlarında istediğimiz ayarda gaz verme fren yapma özelliği var mı tetik tuşlarında?

Hocam aklıma bir şey takıldı bu gamepadde yarış oyunlarında istediğimiz ayarda gaz verme fren yapma özelliği var mı tetik tuşlarında?
büyük ihtimal vardır da forumda şu gamepad i kullanan yok mu

Yok işte hiç bulamadım youtubedaki videolarda da bahsedilmemiş hiç. Eğer kesin varsa hemen şimdi siparişi vericem
Hocam Tetik Hassasiyeti Vardır Diye Tahmin Ediyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,167,114
Üyeler
185,379
Son üye
ATANK
Geri