Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

Doğu Türkistan'ı aşağılayan biriyle işbirliği yapmalarını beklemen garip.
Bu olaya ben değindim zaten
1701114325348.png

Arkadaşlar madem bu adamlar Müslüman(FİLİSTİN) neden Osmanlı'ya ihanette bulunarak bayrağı bile o anlama gelen bir şekilde bir oluşum ve sizler destekliyorsunuz. Osmanlının baskın dini de islam.
Atalarının yaptıkları hataları sen çekseydin şuanda ne Türklük kalırdı ne Osmanlı kalırdı. Ve burada bahsedilen dinler bile değil zulüm zulüm. Azcık insan olan bu zulmün karşısında durur ve ses çıkartır. Halen diyorsunki ihanet etti. Evet kundakta paramparça olan bebek ihanet etti. Senin düşüncene göre hiç bir amerikalının bu dünyada yaşamaması lazım yada hiç bir almanın yaşamaya hakkı yok. Hitler zulüm yaptı diye tüm almanlar zalimmi oluyor . Bu yobaz ve mantıksız düşünceden uzaklaşın.

Hayır yaptığı yanlış fakat İslam yanlısı yorumlar yapinca kimse bir şey demezken islam karşıtı yorum yapınca mi sıkıntı oluyor anlamıyorum 😁
Mesele karşıtlık değil. Bu yorumlar sence saygı çerçevesinde mi? Kimse kimsenin dinine hakaret edemez. Böyle şeyler yazması savunulamaz

Herkesin kendi düşüncesi şuan burada söylediğiniz şeyler için biri yaptırım uygularsa o zaman anlarsınız .Taraflı salladığınız laflar gün gelir taraf değişince ondan sonra empati yeteneğiniz artmaya başlar…

Adamın islama karşı tutumunu geçtim doğu Türkistan'daki işkenceleri savunuyordu. Ne dediğini bilmiyor tam bir deli. Akıl sağlığı yerinde değil. Klavye delikanlısı.

Herkesin kendi düşüncesi şuan burada söylediğiniz şeyler için biri yaptırım uygularsa o zaman anlarsınız .Taraflı salladığınız laflar gün gelir taraf değişince ondan sonra empati yeteneğiniz artmaya başlar…
Düşünceler saygı çerçevesinde ise saygı duyulur ama böyle hakaret , saygısızlık, düşmanlık çerçevesinde olduğunda bu kendi düşüncesi denilip geçilmez

Hakkını vermek lazım bu sefer doğru söyledi, tutturdu, 1986dan bahsediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,885
Üyeler
184,243
Son üye
hsushsjs
Geri