yavuzselimm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 240
Galiba gri olacak hocam hız gümüş yazıyor altındaFps oyunları için hangi switci seçmeliyim siyah switch yok, 3084b plus ile bunun arasındaki fark nedir?
Galiba gri olacak hocam hız gümüş yazıyor altındaFps oyunları için hangi switci seçmeliyim siyah switch yok, 3084b plus ile bunun arasındaki fark nedir?
Iskandinav al aynı şey ingilizce olsa küçük enter olmaz zaren
bu tabi ki.ornata v3 x mi bu mu beyler hangisini alayım
hocam selamlar tekrar klavye geldi küçük ve gayet güzel bir klavye fakat alırken şuna dikkat etmedim.Ben knight oynuyorum ve hem üstteki f1 hem normal 1 kullanıyorum.bunu hiç hesaba katmadım.bunun varmı bir çözümü2.4g wireless ile bağlayacaksan evet dongle ile. onun dışında bluetooth ve kablolu da bağlayabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorun yaşamazsınız hocam kısayolları ezberledikten sonra çok rahat oluyor.
fn tuşları ile F leri kullanabiliyor olman gerekiyorhocam selamlar tekrar klavye geldi küçük ve gayet güzel bir klavye fakat alırken şuna dikkat etmedim.Ben knight oynuyorum ve hem üstteki f1 hem normal 1 kullanıyorum.bunu hiç hesaba katmadım.bunun varmı bir çözümü
tamam onunla kullanılıyor ama biri anyada biri konyada çok zor oyun içerisinde onu değiştirmek.anlık skill değiştirmek gerekiyor onu yapana kadar aksiyon kaçar.fn tuşları ile F leri kullanabiliyor olman gerekiyor
MuratTheFounderOfZenginKaliteli klavyelerde genelde büyük enter bulmak zor layouttan dolayı fakat bu klavyede büyük enter ve yön tuşları mevcut şekilde geliyor. RGB 2.4g wireless bluetooth ve kablolu kullanılabiliyor. Jelly ve Speed switch seçenekleri var Gaming veya typing odaklı hangisini istiyorsanız seçmenize olanak tanıyor. Hot swap 5 ve 3 pin switch desteği mevcut optical dışında her switchi takabilirsiniz. 1800 mAh koca bir bataryası mevcut. Ayrıca klavyede N-key Rollover da mevcut.
Fiyatı Gülümseten kasım ve prime ile komik bir şekilde 1400 TL'ye geliyor ki bu klavye için 1400 TL BE DA VA. kesinlikle kaçırmadan alın derim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Reis senin bir sürü paylaşımını görüyorum forumda sürekli. Klavyedir mousedir... Sana güvenip almak istiyorum fakat bu klavyenin bilek desteği ve en önemlisi num pad tuşları falan yok. Herhangi bir oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım yoksa alınır mı? Bilgi verir misin birazcık rica etsem.Kaliteli klavyelerde genelde büyük enter bulmak zor layouttan dolayı fakat bu klavyede büyük enter ve yön tuşları mevcut şekilde geliyor. RGB 2.4g wireless bluetooth ve kablolu kullanılabiliyor. Jelly ve Speed switch seçenekleri var Gaming veya typing odaklı hangisini istiyorsanız seçmenize olanak tanıyor. Hot swap 5 ve 3 pin switch desteği mevcut optical dışında her switchi takabilirsiniz. 1800 mAh koca bir bataryası mevcut. Ayrıca klavyede N-key Rollover da mevcut.
Fiyatı Gülümseten kasım ve prime ile komik bir şekilde 1400 TL'ye geliyor ki bu klavye için 1400 TL BE DA VA. kesinlikle kaçırmadan alın derim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam 60 klavyelerin dezavantajı bu keşke almadan F varmı baksaydın hele bide skilli oyun oynuyorsantamam onunla kullanılıyor ama biri anyada biri konyada çok zor oyun içerisinde onu değiştirmek.anlık skill değiştirmek gerekiyor onu yapana kadar aksiyon kaçar.
klavyeyi ihtiyaca göre almak mantıklı reis. arkadaş boş ürün önermez bilgili birisi. ama onun işine yarayan mükemmel bir ürün senin işini görmeyebilir o tuşlarla işin oluyorsa num olan klavye bakmalısın ama ben lol oynarım F1 lere ihtiyacım yok num tuşları lazım değil diyorsan direk yapıştırReis senin bir sürü paylaşımını görüyorum forumda sürekli. Klavyedir mousedir... Sana güvenip almak istiyorum fakat bu klavyenin bilek desteği ve en önemlisi num pad tuşları falan yok. Herhangi bir oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım yoksa alınır mı? Bilgi verir misin birazcık rica etsem.
Numpad tuşları zaten gereksiz bir işine yaramaz. Yön tuşları, insert, home gibi tuşlar da senin kullanım sıklığına bağlı olarak o tuşlar ekstra varken daha rahat olabilir. Ama olmayan klavyelerde de tuş kombinasyonlarıyla o tuşları kullanabiliyorsun.Reis senin bir sürü paylaşımını görüyorum forumda sürekli. Klavyedir mousedir... Sana güvenip almak istiyorum fakat bu klavyenin bilek desteği ve en önemlisi num pad tuşları falan yok. Herhangi bir oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım yoksa alınır mı? Bilgi verir misin birazcık rica etsem.