Mcdonald's oyun konusu

Özelden yazdım. Eğer oyun zorlaştırılırsa en basit çözüm başka telefonla kartlar açıkken fotoğrafını çekmek olur ama burger crush bugu yine olursa ona da gerek olmaz.
hocam bende rica edicem nugget için? ben telefona format atıyorum her seferinde zor oluyor.

3764509C-7D58-426C-B708-6EDDD482184E.png

Bu ekranda kaldı ne yapacam

Normalde aşağıda onayla tuşu olması lazım. Aşağıdaki barda da az seçenek var o yüzden tahminimce iphone kullanıyorsunuz ve genişletilmiş mod açık. Ayarlara girin, oradan ekran ve parlaklık, oradan en aşağı inip görüntü yazan yeri büyütülmüşten standarda çekin.
Aldım ama gene aynı ve aşşağıya da kaymıyor

bugünün hediyesi 4 lü tenders 50tl ve double köfteburger menü 85tl :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde aşağıda onayla tuşu olması lazım. Aşağıdaki barda da az seçenek var o yüzden tahminimce iphone kullanıyorsunuz ve genişletilmiş mod açık. Ayarlara girin, oradan ekran ve parlaklık, oradan en aşağı inip görüntü yazan yeri büyütülmüşten standarda çekin.
2. hediyeyi vermiyor iki kere oynama bugunu buldum ama işe yaramıyor
beyler bu arada bug buldum özelden sorabilirsiniz ( 2 kere oynayabildim daha da oynayabilir miyim denemedim ama tahminim max 2 )

beyler bu arada bug buldum özelden sorabilirsiniz ( 2 kere oynayabildim daha da oynayabilir miyim denemedim ama tahminim max 2 )
Şimdi uygulamaya giridm oyun yok şuanda

O sayfa zaten yüklendiğinden sonra değiştirdiğiniz içindir. Sonraki seferde büyük ihtimalle gözükür ama bugünün ödülünde bedava yok zaten.

Yazdım. Eski metod işe yaramadı.

Geri