ARGB ŞERİT LED BU FİYAT NORMAL Mİ

Reaksiyon skoru
110

2M argb led laızm da bunlara bakıyorum bu fiyat normalmidir
1702329667059.png

ws2812b olanını satın aldım ben geçen hafta şuan dağıtımda diye gösteriyor trye ulaşmamış 25 aralıkta gelecekmiş. 5 metresini 237 tl ye almıştım galiba sana biraz pahalı olmuş 76 tl.

ARGB ledlerin arasında en iyilerinden birisi WS2812B modeli bende aldım burada metresi 350 civarı iken 10 metre kontrolcüsü ve diğer tüm aparat ve ekipmanları ile birlikte 500 küsüre aldım.

Ekler

• 111.JPG
    111.JPG
    27.7 KB · Hit: 54
ARGB ledlerin arasında en iyilerinden birisi WS2812B modeli bende aldım burada metresi 350 civarı iken 10 metre kontrolcüsü ve diğer tüm aparat ve ekipmanları ile birlikte 500 küsüre aldım.
usbden parlaklık sıkıntı olmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

masa a rkası alacağım

Hocam asus tuf b650m'de 2 tane argb çıkışı var sizde ws led modelinde hangi ledi tercih etmeliyim? Argb 12v var 5 var hangisi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yardımıcı olabilirmisiniz.

Bu anakarttaki led girişi için uygun mu? Ayrıca pcden kontrol edebilirmiyim aydınlatın pls

Fiyat normalde pahalı bile aliexpress e rgb şerit led yaz soldan ücretsiz sevkiyatı seç çok daha iyilerini bulursun fiyat olarak
Aliexpressten alışveriş yaparken ücretsiz kargo seçeneği ile daha pahalıya alıyoruz artık. satıcılar aynı ürünü kargo ücretini pahalı, ürün ücretini düşük tutarak satıyor ve bu sayede daha düşük vergi ödüyoruz. (Vergi hesaplanırken malın fiyatı baz alınıyor sadece)

Geri