Ensar
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,243
Amazon'dan Antony Jackson diye bir markanınkini almıştım. Fiyatına göre iyi bir ürün, en azından Tutku'dan daha iyi.
yeni öğrendim kralsınız bu bilgilerinize hayranımÇok sıkması testislere zarar verir bilgin olsun
İnsan Hata yapa yapa öğrenir hayatıyeni öğrendim kralsınız bu bilgilerinize hayranım
bisey olmadı yerinde demi abi ufaklıklarİnsan Hata yapa yapa öğrenir hayatı![]()
Yok bişey yok bende şükürbisey olmadı yerinde demi abi ufaklıklar
TAM SENLİK ABİ https://www.hediyemania.com/urun/ku...uUbLgMCJrXaJfcvaCcjzmQDwOko-yLVnoM-9hNvJw21UIYok bişey yok bende şükürabi
Sağol aldım bir tane
Elbet abi tanıyoz seni az çok her eve lazımSağol aldım bir taneköşede dursun birgün lazım olur
M mı s mı alsam ona karar veremedim çok mu dar sence Jack Jones ondan alicam 3 adet 350 TL ye de beden olarak karar veremedim öyle çok bol da olmasın acayip darda M olur mu senceElbet abi tanıyoz seni az çok her eve lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Jack jones tercih edebilirsin bu arada spor için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben antrenmanlarda kullanıyorum yok gibi
M olur gibi dar olmasın da ne hafif ne bolM mı s mı alsam ona karar veremedim çok mu dar sence Jack Jones ondan alicam 3 adet 350 TL ye de beden olarak karar veremedim öyle çok bol da olmasın acayip darda M olur mu sence
186 boy 65 kilo var bazen m alıyorum bazen s anlamadım bu Boxer kalıplarınıM olur gibi dar olmasın da ne hafif ne bol
Onun ölçüsü adam akıllı değil direk cm olarak bak istersen186 boy 65 kilo var bazen m alıyorum bazen s anlamadım bu Boxer kalıplarını![]()