🔥İndirim 20LT Soğuk Sıkım Yağ 2110₺🔥%64 İndirim

Peki gerçekten uygun fiyatlı ve kaliteli zeytinyağı önerisi olan yok mu
Dostum yapman gereken şehrindeki zeytinyağı sıkım yerlerini bulup orda satılanlardan almak ama şuan için en düşük fiyat 350 tl civarıdır. Kendi tenekeni götürmessen yada şişeni ordan teneke almak baya pahalıya gelir benden söylemesi.

kaliteli ve uygun şuan için zeytinyağında mümkün değil, internet üzerinden bizimkiler 400 TL civarı satıyor ve talep çok, 2-3 ay sonra fiyatlar dahada artacak çünkü bu sene rekolte düşüşü çok zeytinlerde
Bizde de baya düşük çıktı bu sene nedense güneydoğu tarafı. Sizin zeytinler egeden mi?

Yağı ucuz görünce "Arap yağı bol bulunca sürermiş" sözü aklıma geldi.

Zaten bu fiyat başka işe yaramaz

1 kilosu 100 TL'ye margarin bile verilmiyor neyin zeytinyağı bu :)

O zaman kaliteli :) nerde
eşimin ailesi satıyor birlikte topluyor sıktırıyoruz alabileceğin değil yiyebileceğin en kaliteli yağ almak istersen fiyat sorarım

eşimin ailesi satıyor birlikte topluyor sıktırıyoruz alabileceğin değil yiyebileceğin en kaliteli yağ almak istersen fiyat sorarım
Çok teşekkür ederim hocam ihtiyaç yokmuş şu an
ama isterseniz siz paylaşabilirsiniz belki almak isteyenler olur

Bu yağı 1 sene önce kilosu 100 tl den almıştım muhtemelen fiyatlandırma hatası var ve güzel bir yağdı. Komili vs ozaman 50-60 tl idi litresi. Ucuz bir marka değil normalde.

Çok teşekkür ederim hocam ihtiyaç yokmuş şu an
ama isterseniz siz paylaşabilirsiniz belki almak isteyenler olur
o zaman talep cok oluyor bize yemelik kalmıyor ben siz sorunca size yazdım sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri