🔥İndirim EPOMAKER SKYLOONG GK75 | Gateron Optical Switch | Knob | 2890 TL

Reaksiyon skoru
12,236
Optical yellow 2890 TL tl red black ve brownlu fairy modeli de 2800 TL'ye geliyor eğer yellow istemiyorsanız özel keycasp ve 80 tl daha ucuza alabilirsiniz. Optical yellow switchlerin at ve tt değerleri optipointlerden sonra dünyada en iyilerden. Optical silverler ile aynı özellikle osu için vs alınabilir.

Dostum geçen gün ki ürünü kaçırdım akşam alırım derken bitmişti kartı ayarlarken. Bu direkt kablolu dedin değil mi? İyi sessiz ve tepkimesi hızlı bir modelse sipariş hemen geçeyim.

Optik sarı olanlar mı iyi?

Dostum geçen gün ki ürünü kaçırdım akşam alırım derken bitmişti kartı ayarlarken. Bu direkt kablolu dedin değil mi? İyi sessiz ve tepkimesi hızlı bir modelse sipariş hemen geçeyim.
Gateron optical yellow hızlıdır cidden alabilirsin.

Gateron yellowlar tavuk zurna gibidir, kimseyi üzdüğünü görmedim :D

Optik sarı olanlar mı iyi?

bumu Akko 3084B mi bunun switch leri felan daha iyi gibi ama kara veremedim abim.

skyloong ve optik switch görünce sinirlerim bozuluyor :D
bu paraya wired ve optik switch hele hele skyloong hiç tavsiye etmem.

Epomakerin kendi üretimi ürün yok diyebilirim, belki ürünlerinin %95ine sonradan marka basıyor. Skyloong da kendi pcbsini-boardunu üreten bir firma. Kalitesinde sıkıntı yok ama wired olması eksi evet. Optik switchlere gelince tercih tamamen. Takıntılı bi fps oyuncusuysan optik switch diye ölebilirsin.

bumu Akko 3084B mi bunun switch leri felan daha iyi gibi ama kara veremedim abim.
Ben olsam bunu alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wired olması eksik evet fakat three mod alıp hiç kullanmayan var sırf performans odaklı dahi almak isteyenler oluyor th80xi tercih ederdim şahsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,307
Üyeler
183,555
Son üye
beyazkartal
Geri