Yardım Annem İle E-Ticaret İşine Girmek İstiyorum

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,658
Selam Dostlar Annem Emekli Şuan Ve Avon Ürün Satış Temsilciliği Yapıyor Yani Toptan Fiyata Ürün Alıp Pazarlıyor Müşteriye Ama Bunu Elden Yapıyor Bende Kendisine E-Ticaret Şeklinde Yapabileceğimizi Fiyatları Analiz Edip Ürünleri Sipariş Edip Pazarliyabiliriz Kozmetik Ürünleri Piyasada Çok Satıyor Zaten Ama Bunu Nasıl Yapacağımız Hakkında En Ufak Fikrim Yok Tavsiyeleriniz Nelerdir Nasıl Başlanır Bu İşe ?

Avon zaten kendisi ucuza veriyor. Kendisinden ucuza satıp kaar etmeniz zor. E ticaret site payı ,gelir vergisi vs derken elinize bir şey kalmaz. Ürün seçimini değiştirmenizde fayda var. Veya önce bir hesaplayın ama kaarlı olmaz bence.

Avon zaten kendisi ucuza veriyor. Kendisinden ucuza satıp kaar etmeniz zor. E ticaret site payı ,gelir vergisi vs derken elinize bir şey kalmaz. Ürün seçimini değiştirmenizde fayda var. Veya önce bir hesaplayın ama kaarlı olmaz bence.
Trendyolda Avaonun Ürünlerini Satan Bir Sürü Satıcı Var Onlar Nasıl Kar Ediyor Peki ?

Trendyolda Avaonun Ürünlerini Satan Bir Sürü Satıcı Var Onlar Nasıl Kar Ediyor Peki ?
onlar direkt resmi satıcı, siz büyük ihtimalle daha üst bir fiyattan alıyorsunuz. Bayi'nin bayisinin bayisi gibi gidiyor genelde o tarz bayi olayında saadet zinciri gibi.

Ürün çeşitlilikleri çok fazla olabilir ve sürümden kazanan dükkan olma ihtimalleri yüksek. Avondan çok ciddi sayıda toptan alıyor da olabilirler. Yapamazsınız demiyom zaten. İnce hesap yapıp her maaliyeti hesaplaman lazım. Şirket açman gerekiyor ayrıca. Onun yerine Dolap uygulamasını kullanarak denemeye başlayın. Şirket açma ve ekstra vergi gibi şeyler olmuyor.

Ürün çeşitlilikleri çok fazla olabilir ve sürümden kazanan dükkan olma ihtimalleri yüksek. Avondan çok ciddi sayıda toptan alıyor da olabilirler. Yapamazsınız demiyom zaten. İnce hesap yapıp her maaliyeti hesaplaman lazım. Şirket açman gerekiyor ayrıca. Onun yerine Dolap uygulamasını kullanarak denemeye başlayın. Şirket açma ve ekstra vergi gibi şeyler olmuyor.
Dolapta Kozmetik Satılır Mı Şampuan Olsun Ruj Vb Olsun

Aga ben trendyolda satış yapıyorum farklı katagorilerde aklıma takilani bana sorabilirsin

İnstagramda hep görüyodum Aliexpressden ucuza toplu alıp amazonda satıyorlar

Aga ben trendyolda satış yapıyorum farklı katagorilerde aklıma takilani bana sorabilirsin
hocam satış hesbaını atar mısın mrk ettim bide benimle özelden iletişime geçer misin ?

Geri