Ahmet262824
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Yanlış Kategori
Ağustos 2023 de Vatan Bilgisayardan Aldığım Kasamı Satmak istiyorum fiyatı ne eder 20 Ay daha garantisi var
yanlış yer 2. el kısmını açacaksın hocamAğustos 2023 de Vatan Bilgisayardan Aldığım Kasamı Satmak istiyorum fiyatı ne eder 20 Ay daha garantisi var
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ne kadar eder mi diye soruyorsun yoksa ilan mı hocamAğustos 2023 de Vatan Bilgisayardan Aldığım Kasamı Satmak istiyorum fiyatı ne eder 20 Ay daha garantisi var
İlan aslindayanlış yer 2. el kısmını açacaksın hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne kadar eder mi diye soruyorsun yoksa ilan mı hocambaşlık farklı alttaki cümle farklı
o zaman yanlış yerİlan aslinda![]()
17 19 arası eder muhtemelen hazır sistemler çıkıyor çünkü insanlar onlara yöneliyor fazlası eder mi bilemem kasa psu da yanıltıyor insanıAğustos 2023 de Vatan Bilgisayardan Aldığım Kasamı Satmak istiyorum fiyatı ne eder 20 Ay daha garantisi var
O kadar düşük bütçeye vermem şuan sadece ekran kartı 16 bin bandındao zaman yanlış yer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
17 19 arası eder muhtemelen hazır sistemler çıkıyor çünkü insanlar onlara yöneliyor fazlası eder mi bilemem kasa psu da yanıltıyor insanı![]()
o düşünceyle satman imkansız öyle yapacaksan parça parça satman lazım adamlar 17 20k arası 3060ti 4060 hazır sistem çıkarıyolar kimse fazlasına yüzüne bakmaz onunO kadar düşük bütçeye vermem şuan sadece ekran kartı 16 bin bandında
Adam 16k ya 4060 sistem sattıO kadar düşük bütçeye vermem şuan sadece ekran kartı 16 bin bandında
Parçalar aynı mi ?Adam 16k ya 4060 sistem sattı
kasa-psu daha iyiydi seninkinden. hava soğutucun işlencin var onun haricinde her yer bu sistemlerle dolu. kaça satmayı planlıyorsun ki?Parçalar aynı mi ?