Belalı Civciv
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 615
bende kargoya verilmiş ama tc istemedi normalmi
Bence normal değil, TC olmadan gümrükten rastgele geciyor mu bilgim yok ama bilen biri yanitlarsa iyi olur.bende kargoya verilmiş ama tc istemedi normalmi
Yakın hocam gelir bı kaç güne (!)Benim kargo malatya yerine malezyaya gitmiş ne yapıcam lan
Destinasyon olarak neresi gözüküyor? Aktarma olabilir saçma olsa daBenim kargo malatya yerine malezyaya gitmiş ne yapıcam lan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne yapabilirm freygasm bi bildiğin varmı?
Destinasyon olarak neresi gözüküyor? Aktarma olabilir saçma olsa da
RECEP İVEDİK Mİ KONYA YERİNE KENYAYA GİDİYOR AHDJSKKSJRKRKFJFFBenim kargo malatya yerine malezyaya gitmiş ne yapıcam lan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne yapabilirm freygasm bi bildiğin varmı?
Yeminime ilk baktığımda kendimi recep ivedik sandım dasdasdasdasdaRECEP İVEDİK Mİ KONYA YERİNE KENYAYA GİDİYOR AHDJSKKSJRKRKFJFF
Satın alırken tc girmediğine emin misin? Veya gerçekten malezya seçmediğine???? NASIL OLABİLİR BÖYLE BİR ŞRY GÜLMEKTEN YAZAMIYORUM
RECEP İVEDİK Mİ KONYA YERİNE KENYAYA GİDİYOR AHDJSKKSJRKRKFJFF
Satın alırken tc girmediğine emin misin? Veya gerçekten malezya seçmediğine???? NASIL OLABİLİR BÖYLE BİR ŞRY GÜLMEKTEN YAZAMIYORUM
Nasıl atıcam özelden özelden yazmayı bilmiyorum direktTakip kodu atar mısın sıkıntı olmazsa özelden?
Bendede malatya yerine malezyaya gitti ama sonra yolunu buldu sabret sıkıntı çıkmazYeminime ilk baktığımda kendimi recep ivedik sandım dasdasdasdasda
Sendemi malatyadasın yada sendedemi malezyada gözüküyor?Bendede malatya yerine malezyaya gitti ama sonra yolunu buldu sabret sıkıntı çıkmaz![]()