🔥İndirim 🔥🔥 AJAZZ AK680 685TL (TEKRAR İNDİRİMDE) 🔥🔥

Sipariş iptal için mail atanların siparişi iptal oldu mu acaba para iade edildi mi?

Mail at.
Başlığa I forgot to enter my TR ID number yaz
alt kısıma
TR ID NUMBER (Tcni yazıcaksın)
Örn: 111111111111

ORDER (Klavyenin takip kodu)
Örn: WG_111111
Knk kargoyu nasil yazmamiz lazim

Knk kargoyu nasil yazmamiz lazim
Kargoyu nasıl mı yazıcaz adres olarak diyorsan normal adres yazar gibi yazıcaksın
ÖRN:
ALİ AYŞE (İsim Soyisim)
11111 cd 11/11 batıkent Y.mahalle / Ankara
011111 Ankara (posta kodu hangi şehir de ve oturdugun semtin posta kodunu yazıcaksın)
Türkiye

Kargoyu nasıl mı yazıcaz adres olarak diyorsan normal adres yazar gibi yazıcaksın
ÖRN:
ALİ AYŞE (İsim Soyisim)
11111 cd 11/11 batıkent Y.mahalle / Ankara
011111 Ankara (posta kodu hangi şehir de ve oturdugun semtin posta kodunu yazıcaksın)
Türkiye
Yok yok o değil yun express le göndermeleri icin

Arkadaşlar şuan'da Türkiye'ye geçici olarak kapatmışlar siparişleri haberiniz olsun bir süre sonra tekrar deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir ürünü 20 gündür kargoya veremediler
benim de hocam 31 ocakta yenilenecekmiş stoklar sanırsam

Arkadaşlar şuan'da Türkiye'ye geçici olarak kapatmışlar siparişleri haberiniz olsun bir süre sonra tekrar deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim de hocam 31 ocakta yenilenecekmiş stoklar sanırsam
Knk senide yoruyor ama bu kargo takip numararasi bende yok kargo yola çıkmadığı için sipariş numarasını yazzam olurmu

İptal talep ettim, parayı ne zaman gönderiyorlar? Daha önce iptal talep eden oldu mu?

Yt ile başlayan hangi kargo

Lanet bir site gerçekten ne maile cevap var ne bir şey. Tc no istediler verdim hızlı geri dönüş için teşekkürler dediler sonra stok bitti 2 hafta sonra gelcek dediler simdi maillere cevap yok yüz karaları ya

Geri