NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,991
s23 yurtiçi telefonum var s23 ultra yurtdışına geçilir mi? üzerine 3500tl vereceğim.
Geçilebilirs23 yurtiçi telefonum var s23 ultra yurtdışına geçilir mi? üzerine 3500tl vereceğim.
hocam bende küçük telefon sevdiğim için s23 almıştım ama şimdi büyük bir telefon kullanmak istiyorum dediğiniz gibi kamera ve kalem beni çekiyor tasarımı da iyi telefonun.Geçilebilir
Antutu punları birbirlerine yakın ultra daha fazla puan almış çok bir güç farklı olmaz.
+yanları
kamera
kalem
ekran kalitesi
pil
hızlı şarj 45w
ram
bi kaç kamera özelleği
vs.
Kalem için bile geçilir 3500 uygun bence.
benim telefonumun 2. el piyasası 23k falan yd s23 ultralar 27k civarları.Senin telefonun daha değerli üstüne vermeni önermem. Yırt dışında server kayıt yapıyorrlar bazen güncellemeleri almıyorsun. Yada saat bağlayamıyorsun bir ton sorunu var. Hiç yapma yani.
ne gibi zorlukları olur bilmediğim için soruyorum?yd ile uğraşmayın derim
Türkiye'de senin telefonun daha değerli neden üzerine para vereceksin ?hocam bende küçük telefon sevdiğim için s23 almıştım ama şimdi büyük bir telefon kullanmak istiyorum dediğiniz gibi kamera ve kalem beni çekiyor tasarımı da iyi telefonun.
@Yavuz Sultan Selim hocam ne gibi zorluklar olur? siz sanırım s23 serisini kullanıyordunuz.
Ben şahsi olarak evet geçerdim konuyu açan adamdaki düz S23'ün yurtiçi kayıtlı olması Yurtdışı S23 Ultra'dan (Server kayıtlı) daha kıymetlidir ama zaten yurtdışı olsa ne yazar zaten o telefonu Server Kaydı ile istediği kadar kullanabilir (sadece Samsung'a özgüdür bu server kayıt işi o yüzden güzel) üzerine vereceğin para iyi miktardır ama sana tavsiyem önce bir araştır o satın alacağın kişi güvenlir mi? Kimdir? Alacağın cihaz gerçekten kusursuz mu? Bunlar önemli şeyler. Ben geçerdim şahsen. Geçmeye değer bir canavar telefondur UltraYD işini @Yavuz Sultan Selim hocamız biliyor olmalı
Kendisi de o şekil denilebilecek bir şekilde aldı telefonunu. Hocamıza danışabilirsiniz hocam
elimde note 9 pro var artık ömrünü bitirdi s23 ultra alıcam eger bariz üstünlük varsa s24 ultra alıcam almaya deger mi ?Ben şahsi olarak evet geçerdim konuyu açan adamdaki düz S23'ün yurtiçi kayıtlı olması Yurtdışı S23 Ultra'dan (Server kayıtlı) daha kıymetlidir ama zaten yurtdışı olsa ne yazar zaten o telefonu Server Kaydı ile istediği kadar kullanabilir (sadece Samsung'a özgüdür bu server kayıt işi o yüzden güzel) üzerine vereceğin para iyi miktardır ama sana tavsiyem önce bir araştır o satın alacağın kişi güvenlir mi? Kimdir? Alacağın cihaz gerçekten kusursuz mu? Bunlar önemli şeyler. Ben geçerdim şahsen. Geçmeye değer bir canavar telefondur Ultra
Düz yurtiçi S23 ü kullansan ne değişecek ki? İki telefonada elini dokunduracaksın, fotoğraf çekeceksin, oyun oynayacaksın, gündelik işlerde kullanacaksın, uygulamalar vs indireceksin. eeee? ne fark edecek. Al geç bence boşver yurtiçi kayıtlıyı