EN İYİ İNTERNET TARAYICI ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
5
Biliyosunuz'ki bi Çok tarayıcı var Chrome,Brave,edge,Thorium vs vs bunlardan veya bunlar dışında sizinde bildikleriniz az ram harcayan ve hızlı güvenilir tarayıcıları önerir misiniz ?

Chrome öneririm gayet düzgün çalışıyor, ayarlarda kullanılmayan sekmeleri ram'den otomatik kaldırıyor gereksiz ram yememiş oluyor.

Ekler

• 1707946464801.png
    1707946464801.png
    13.4 KB · Hit: 288
Biliyosunuz'ki bi Çok tarayıcı var Chrome,Brave,edge,Thorium vs vs bunlardan veya bunlar dışında sizinde bildikleriniz az ram harcayan ve hızlı güvenilir tarayıcıları önerir misiniz ?
Az ram harcamasıyla oyum Brave.

Az ram harcamasıyla oyum Brave.
Brave kullanıyorum, YouTube reklamlarını engellerken iyiydi ama sonra işe yaramamaya başladı. Sonra düzelttiler mi bilmiyorum. Şu an alıştığım için kullanıyorum ama Chrome'a dönebilirim.

Pcde Librewolf
Mobil icin brave kullaniyorum
Librewolf Chromium tabanli degil ve google gibi bilgilerimize cokmuyorlar oneririm

Son düzenleme:
Edge kullanıyorum arada pdf açmam gerekiyor hafif ve kullanışlı, edge özel yapayzekası da var. Chrome fazla ram kullanıyor, tüketiyor pc yi, Operalar vpn için tercih edilebilir ancak ben hiç beğenmiyorum vpn ni (Opera gx te yorucu bir tarayıcı oyunculara özel), firefox kullanma eski kaldı. Deneyerek kendin karak ver bence ama Edgeyi denemeni öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,327
Üyeler
187,490
Son üye
candar
Geri