Neler Yeni

EN İYİ İNTERNET TARAYICI ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Kurşunoğlu
Biliyosunuz'ki bi Çok tarayıcı var Chrome,Brave,edge,Thorium vs vs bunlardan veya bunlar dışında sizinde bildikleriniz az ram harcayan ve hızlı güvenilir tarayıcıları önerir misiniz ?

priyuTyoourus

80+ Bronze
Chrome öneririm gayet düzgün çalışıyor, ayarlarda kullanılmayan sekmeleri ram'den otomatik kaldırıyor gereksiz ram yememiş oluyor.

Ekler

• 1707946464801.png
    1707946464801.png
    13.4 KB · Hit: 147

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Biliyosunuz'ki bi Çok tarayıcı var Chrome,Brave,edge,Thorium vs vs bunlardan veya bunlar dışında sizinde bildikleriniz az ram harcayan ve hızlı güvenilir tarayıcıları önerir misiniz ?
Az ram harcamasıyla oyum Brave.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Az ram harcamasıyla oyum Brave.
Brave kullanıyorum, YouTube reklamlarını engellerken iyiydi ama sonra işe yaramamaya başladı. Sonra düzelttiler mi bilmiyorum. Şu an alıştığım için kullanıyorum ama Chrome'a dönebilirim.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,276
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Pcde Librewolf
Mobil icin brave kullaniyorum
Librewolf Chromium tabanli degil ve google gibi bilgilerimize cokmuyorlar oneririm

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Seemore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Şevket Altınöz
Edge kullanıyorum arada pdf açmam gerekiyor hafif ve kullanışlı, edge özel yapayzekası da var. Chrome fazla ram kullanıyor, tüketiyor pc yi, Operalar vpn için tercih edilebilir ancak ben hiç beğenmiyorum vpn ni (Opera gx te yorucu bir tarayıcı oyunculara özel), firefox kullanma eski kaldı. Deneyerek kendin karak ver bence ama Edgeyi denemeni öneririm.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,509
İsim
Mehmet Aslan

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652