Az ram harcamasıyla oyum Brave.Biliyosunuz'ki bi Çok tarayıcı var Chrome,Brave,edge,Thorium vs vs bunlardan veya bunlar dışında sizinde bildikleriniz az ram harcayan ve hızlı güvenilir tarayıcıları önerir misiniz ?
Brave kullanıyorum, YouTube reklamlarını engellerken iyiydi ama sonra işe yaramamaya başladı. Sonra düzelttiler mi bilmiyorum. Şu an alıştığım için kullanıyorum ama Chrome'a dönebilirim.Az ram harcamasıyla oyum Brave.
Pcde LibrewolfBiliyosunuz'ki bi Çok tarayıcı var Chrome,Brave,edge,Thorium vs vs bunlardan veya bunlar dışında sizinde bildikleriniz az ram harcayan ve hızlı güvenilir tarayıcıları önerir misiniz ?
Brave chromium tabanlı bu sayede Chrome eklentilerini yükleyebiliyorsun zatenPcde Librewolf
Mobil icin brave kullaniyorum
Chromium tabanli degiller ve google gibi bilgilerimize cokmuyorlar oneririm
VPN, reklam engelleyici, tasarım, ram açısından bende operayi desteklerimOpera güzel
Ayn gayet güzel ve hızlıVPN, reklam engelleyici, tasarım, ram açısından bende operayi desteklerim
Edge kullanıyorum arada pdf açmam gerekiyor hafif ve kullanışlı, edge özel yapayzekası da var. Chrome fazla ram kullanıyor, tüketiyor pc yi, Operalar vpn için tercih edilebilir ancak ben hiç beğenmiyorum vpn ni (Opera gx te yorucu bir tarayıcı oyunculara özel), firefox kullanma eski kaldı. Deneyerek kendin karak ver bence ama Edgeyi denemeni öneririm.Biliyosunuz'ki bi Çok tarayıcı var Chrome,Brave,edge,Thorium vs vs bunlardan veya bunlar dışında sizinde bildikleriniz az ram harcayan ve hızlı güvenilir tarayıcıları önerir misiniz ?
opera da bi bende mi kasma var son zamanlar da ? Youtube de falan baya takılıyor. Bir kaç gündür böyleAyn gayet güzel ve hızlı
Aynen oyle , dalginliga gelmis gorunce bende sasirdim oyle mi yazmisim diyeBrave chromium tabanlı bu sayede Chrome eklentilerini yükleyebiliyorsun zaten