papara vs ininal

ankaralı97

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
283
arkadaşlar papara ile netflix alınca 10 tl si geri veriliyor. bana göre inanal kart daha iyi duruyor ama netflix yarısını ödüyor mu yok sa sade paparada öyle mi?

Son düzenleme:
ininal dahamı iyi ????????????
sen orada onu mu buldun sade bana göre iyi ben trendyol boyner ürün alıyorum daha çok bana göre iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ininal hiçbir şekilde iyi değil.
normalde iyi değil ama bana göre iyi anlamda size göre değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorum netflix oluyor mu olmuyor mu burada size bana göre iyi sormuyorum. tekrar diyorum netflix oluyor mu inanal ile

İninal aylık 2 TL kesiyor. Üstelik yatırdığınız paranın belirli bir tutarını kesiyor. 18 yaş ve daha üstüyseniz banka kartı alın.
bende 2 tane banka kart var. ben netflix youtube premium için alıcam. ikisindede var ise inanal alıcam yoksa papara alıcam.

ininala bulaşma kesinlikle.Her türlü işlemden para alıyor.Para yatirirken,Cekerken,Kullanirken,para gonderirken, kartı alırken vs. vs. hepsinde para alıyor.Paparada bunların hepsi ücretsiz.Ve çok iyi kampanyalari oluyor.Papara da kart tasarimini yeniledi.papara uygulamasina girip karti ucretsiz evine sipariş edebilirsin 1 haftada gönderiyorlar ücretsiz kurye ile.

ininala bulaşma kesinlikle.Her türlü işlemden para alıyor.Para yatirirken,Cekerken,Kullanirken,para gonderirken, kartı alırken vs. vs. hepsinde para alıyor.Paparada bunların hepsi ücretsiz.Ve çok iyi kampanyalari oluyor.Papara da kart tasarimini yeniledi.papara uygulamasina girip karti ucretsiz evine sipariş edebilirsin 1 haftada gönderiyorlar ücretsiz kurye ile.
Aynen öyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,277
Üyeler
188,395
Son üye
xelllion111
Geri