The_efec
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 111
Hocam teşekkürler.İkiyi oynamadım,kötü olacağını sanmam ama pc oynatmayabilir.
Çok fark etmez istediğini indir.Hocam piratebay dan indireceğim birisinde bütün dlc ler var birisinde sade oyun var enhanced edition diğeri directurs cut gog hangisini indireyim?
Witcherin hikayesi güzel midir?Çok fark etmez istediğini indir.
Benim çok hoşuma gitmişti fakat ilk iki oyun çok eski olduğu için oynayışı takoz geldiği için bitirmemiştim.3 oyunu art arda oynarsan müthiş keyif alırsın diye düşünüyorum.Witcherin hikayesi güzel midir?
Türkçe yaması var mı?Benim çok hoşuma gitmişti fakat ilk iki oyun çok eski olduğu için oynayışı takoz geldiği için bitirmemiştim.3 oyunu art arda oynarsan müthiş keyif alırsın diye düşünüyorum.
Skyrim önerir misin?Benim çok hoşuma gitmişti fakat ilk iki oyun çok eski olduğu için oynayışı takoz geldiği için bitirmemiştim.3 oyunu art arda oynarsan müthiş keyif alırsın diye düşünüyorum.
skyrim güzel oyun.biligsayar kaldırırsa oynamalısın.Skyrim önerir misin?
Hocam skyrim legendary edition nereden indirebilirim?skyrim güzel oyun.biligsayar kaldırırsa oynamalısın.
Tomb raider 2013 hd4000 ile 60fpsMerhaba arkadaşlar,
Hikayeli oyun önerir misiniz? Düşük sistemde oynayabileceğim. Korku oyunu olmasın oynayamam. Hikayeli oyun arıyorum bulamıyorum güzel hikayesi olan. Sistemim imzamda.
Tomb raider bitirdim.Tomb raider 2013 hd4000 ile 60fps
Metro redux2033 hd4000 ile 60fps eski pc de oynamıştım 8gb Ram i5 3360m vardı