Çözüldü✓ İptal konu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
1
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Konuyu silemedim iptal konu

Son düzenleme:
Onboard ramler anakart üzerine lehimli olanlar. Yanı yenilenmesi bi hayli zor. Ancak degisim öncesi size ramin 8 GB'dan 4 GB'a düşeceğini bildirmeleri gerekirdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstte onboard ramin direkt iptal edildiği söylenmiş. Bir yazın hatasından ötürü tam okuyamamıştım. Aslında rame giden bir yolun üzerindeki arızayı bir tel ve titremeyen bir el ile rahatça onarabilirdi.

Onboard ramler anakart üzerine lehimli olanlar. Yanı yenilenmesi bi hayli zor. Ancak degisim öncesi size ramin 8 GB'dan 4 GB'a düşeceğini bildirmeleri gerekirdi.

Üstte onboard ramin direkt iptal edildiği söylenmiş. Bir yazın hatasından ötürü tam okuyamamıştım. Aslında rame giden bir yolun üzerindeki arızayı bir tel ve titremeyen bir el ile rahatça onarabilirdi.
Ne yapmam gerekiyor bana sadece yukarıdaki mesajı atmıştı ramin azalacağını bilemedim.

Ram iptali için 1500 TL Ödemiş mi oldum yani hemde 4gb ramim gitti

Detaylı Bilgi verseydi en başta belki yaptırmazdım. Sizce bir yere şikayet etmeli miyim?

Son düzenleme:
Ne yapmam gerekiyor bana sadece yukarıdaki mesajı atmıştı ramin azalacağını bilemedim.

Ram iptali için 1500 TL Ödemiş mi oldum yani hemde 4gb ramim gitti

Detaylı Bilgi verseydi en başta belki yaptırmazdım. Sizce bir yere şikayet etmeli miyim?
Şikayetin pek işe yarayacağını zannetmiyorum. Işlem öncesinde detaylı bilgi isteseydiniz keşke.

Windows kurmak 300 TL mi olmuş :0 ben hala 100 TL ye kuruyorum :')

Ayrıca 4 GB ramini cukka da yapmış olabilir, içini açıp bakmak lazım.

Ayrıca 4 GB ramini cukka da yapmış olabilir, içini açıp bakmak lazım.
Yazmış ya hocam adam mesajda anakarta gömülü ram iptal edilecek diye işlemi yaptırmadan anlamadıysa müşteri sorması gerekirdi suçlu olduğunu düşünmüyorum tamircinin

Adam yazmış herşeyi. Anlamadiysaniz soracaksınız. Fiyat ise göreceli bir durum. Eskiden bozuk laptop vardı, şimdi çalışan laptop var öyle bakmak lazım.

Herhangi bir dolandırıcılık veya hırsızlık olayı görmedim verilen bilgilerde. Onboard ram zaten anakarta lehimli ve sırf 4gb onboard ram için uğraşıp sökecek kişi olacağını sanmıyorum. Zaten bunları yapabilen birisinin elinde güzel ekipmanları ve teknik bilgisi ortalamanın üstünde olması gerekiyor ki onunda o 4gb ob ram gibi bir parçaya tenezzül edeceğini sanmam. Büyük ihtimalle sıvı teması olmuş ki cihazında ram e giden yollar zarar görmüş. Tekrardan yol çekilebilir ama oda fazla uğraş gerektireceği için maliyeti yüksek olur. Fiyat olarak piyasaya bakınca oda normal gözüküyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,610
Üyeler
186,912
Son üye
izzetcanguner
Geri