45 bin tl civarı laptop?

Bende dedimki ben dahil görüştüğüm çevremdeki kullanıcılardanda bir sorun görmedim, bir sorun olursada üründe arıza olabilir verirsin garantiye yani adamlar ***** değil herhalde bozuk ürün satıp bu kadar satış yakalayamaz dimi ?

Ki piyasada bir ürün çok ise arıza şikayeti daha fazla olabilir piyasada çok olduğu için yine oranlarına bakmak gerekir. Soğutma konusunda 65W işlemci ve 120W ekran kartı için ise iyi bir soğutması var yani bunu ben demiyorum Donanım arşivi, Technopat ve başka bir çok kanal ve inceleme basını diyor. İstiyorsan onlarla kavga et beni ilgilendirmiyor ben memnunum ve destekleyende çok :D.

Ben diğer marka modellere düşman değilim gerektiğinde onlarıda öneriyorum, ama işte sen tartışmaya yer arıyorsun. Ruffla bile daha rahat anlaşıyordum konuşarak.

Her neyse adamın konusunu işgal ediyoruz, konu sahibi karar verir nasıl bir şey istediğine.
şimdi ''kavgacı'' ve ''kavgaya yer arayan bir tip'' mi olduk siz harbiden komikmişsiniz. Ama merak etme konuyu uzatmıcam. Doğrular acıdır benim konumda 10 sayfa mesaj geldi ''fanboyluk'' yaptınız mesajlarınızda fakat ben yinede uzatmadım konuyu şurda insanları rahatsız etmeyelim diye bu konuları okumanıza rağmen böyle söylemeniz saçma okuduğunuzu anlamıyorsanız bu benim problemim değil.

şimdi ''kavgacı'' ve ''kavgaya yer arayan bir tip'' mi olduk siz harbiden komikmişsiniz. Ama merak etme konuyu uzatmıcam. Doğrular acıdır benim konumda 10 sayfa mesaj geldi ''fanboyluk'' yaptınız mesajlarınızda fakat ben yinede uzatmadım konuyu şurda insanları rahatsız etmeyelim diye bu konuları okumanıza rağmen böyle söylemeniz saçma okuduğunuzu anlamıyorsanız bu benim problemim değil.

E sende uzatıyorsun :D, ben ne diyorum 45K da RTX 4070 laptop için victus eğer alıcak kişi istemiyorsa RTX 4060 lı Nitro 16 lenovo falan öneririm ve öylede yaptım :D.

Ben uzatma niyetinde değilimki, önceki tartıştığımız cinebench konusundada uzatan ben değildim başkasıydı ben yine sakinleştirme tarafıydım ama harlandıkça harlandı konu yapıcak bişey yok.

45W bu ve işlemcide kötü, bütçeyi baya kıstın galiba. MSI Thin ve Cyborg modellerinde ekran kartları 45W oluyor işlemcilerde 420H 450H 650H gibi kısık modeller oluyor.

Yok hocam dikkatimi çekti de o yüzden yazdım.

RTX 4000 serisinde MSI dan uzak dur derim anca RTX 4080 - 4090 olan en tepe modellerde MSI tercih edilebilir yoksa Thin ve Cyborglar rezil, 17 inç Katanada rakiplerine göre zayıf bekleneni karşılamıyor.

Lenovo LOQ, Acer Nitro 16, Dell falan bakabilirsin.

Teşekkür ederim Hocam dikkate alıp bakıyorum

Son attığım Nitro 16 senin isteklerine göre en mantıklısı olur bence, RAM ve depolama derdin olmaz, Ryzen 7840HS zaten harika bir işlemci.

Ne mübarek Victus'muş arkadaş, herhangi bir bütçede laptop sorulsa illa Victus oluyor :D

Hocam benim de dikkatimi şu ilan sahibi çekti herhalde yurtdışından getiriyor fiyatı çok uygun geldi başka laptoplar da getirilir yazmış araştırılabilir dolandırıcı da olabilir ama iyi araştırmak lazım

hocam taksit seçeneği olması lazım 6 taksit yapılıyor bazı ürünler.

O zaman zaten 6 taksit de sadece 1000 tl oynar
Şu laptop en makulü

Asus TUF Gaming A15 FA507XI-LP013 AMD Ryzen 9 7940HS 16GB 512GB SSD RTX 4070 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar

Satıcı direk Hepsiburada kendisi sıkıntı çıkarsa iade vs işler çok daha rahat kullanan arkadaşlarda tuf un bu modelinden çok memnun

O zaman zaten 6 taksit de sadece 1000 TL oynar
Şu laptop en makulü

Asus TUF Gaming A15 FA507XI-LP013 AMD Ryzen 9 7940HS 16GB 512GB SSD RTX 4070 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar

Satıcı direk Hepsiburada kendisi sıkıntı çıkarsa iade vs işler çok daha rahat kullanan arkadaşlarda tuf un bu modelinden çok memnun
4070 daha mantıklı gözüküyor hocam teşekkür ederim işlemci de iyi gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,055
Üyeler
198,230
Son üye
Mahmut çiftçi
Geri