500 TL klavye tavsiyesi

HyperLeo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
443
Öncelikle iyi günler uzun zamandır klavye raştırması yapıyorum ama bir türlü istediğimi bulamıyorum o yüzden böyle bir post açtım birkaç kriterim var

zorunlu. Olsa iyi ama olmasa sıkıntı olmaz
red switch bilek desteği
RGB Makro atabilme
yazılım.
bu özelliklere dayanarak maksimum 500 TL klavye önerebilirsiniz :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaymış düzeltiyorum

zorunlu

RGB
Yazılım
red switch

olsa iyi olur ama olmaması sıkıntı değil

makro atabilme
bilek desteği

Gamepower Saber alabilirsin, 500 TL'ye kadar çoğu mekanik klavye de Outemu Switch kullanılıyor.

Gamepower Saber alabilirsin, 500 TL'ye kadar çoğu mekanik klavye de Outemu Switch kullanılıyor.
Srnce gamepower markasinin by klavyesi kalitelimidir çünkü brn gamepower markasindan azda olsa tiksiniyorum

Srnce gamepower markasinin by klavyesi kalitelimidir çünkü brn gamepower markasindan azda olsa tiksiniyorum
Bende arkadaşın tavsiyesiyle red switch saber aldım gariptir bende enterlar hariç kullanırken yay sesi yok duyamazsın sadece enter tuşuna sert bastırıp çekersen ve kulağını dayarsan duyabilirsin rgb olarak zaten yaldır yaldır yazılım desteği idare eder klavye biraz yüksek bilek desteği olsa güzel olabilirdi ekstra alıcam ben ayrıca red switch aldım sessiz geldi bana g213 membran klavyeden geçince ses olarak çok bir şey değişmedi genel olarak çok memnunum ama şuan 3. günü iade edip blue switch alsammı diye düşünmüyor değilim çünkü bana hiç ses olarak fark etmedi diyebilirim.

Kendim kullanıyorum, gayet iyi fiyatına göre.
Hocam red switch aldım ama böyle az sesi var kaliteli membran gibi geldi bana iade edip bluemu alsam hiç blue kullanmadım tavsiyeniz varmıdır?

Gaming gecesinde 280 TL'ye kadar düşebiliyor saber kaçırmayın derim

İstersen alabilirsin.
Alayım ya daha çok mekanik hissettirir bunda da his var ama şey gibi kullandım ordan biliyorum mekanik hisli klavyeler gibi :) sağol genede.

Hocam böyle herşeyin en kalitelisine paramı yeter hadi benim yetti başkalarının yetmez.
1. İşte yetmediği için elindekinle yetinmelisin.
2.https://m.banggood.com/Womier-K66-66Key-Tyce-C-Wired-RGB-Backlit-Gateron-Switch-Mechanical-Gaming-Keyboard-with-Crystalline-Base-for-PC-Laptop-p-1567974.html
Kargo ücretleri ile kuponlarla 440tl'ye geliyordu ve içinde gateron switchler var.

Geri