Çalışıp para kazanmak?

Zaten meslek olarak yazılım seçicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Berbere 15 tatilde girdim bahşiş kazanıyodum 2 haftada 70 lira aldım gittim onlara sistemime 4gb ram taktım :D
2 haftada 70 çok az ya. Ben günlük 84 kazanıyorum. Bence en çok para vercek iş kapotacılık.

bende iş arıyorum şu sıralar ama hiç yok :confused:
Varda biz gitmiyoruz aslında bir adım atsak iş bulucaz :D

2 haftada 70 çok az ya. Ben günlük 84 kazanıyorum. Bence en çok para vercek iş kapotacılık.
Aynen öyle ya kaporta çok ideal şuan neyse 1 2 gün sonra gideyim sanayiye iş sorayım ya

Varda biz gitmiyoruz aslında bir adım atsak iş bulucaz :D

Aynen öyle ya kaporta çok ideal şuan neyse 1 2 gün sonra gideyim sanayiye iş sorayım ya
Eğer girersen sakın kendini ezdirme. Bu adamlar çok güzel eziyorlar. Kendimden biliyorum.

Liseye mi gidiyorsun yoksa orta son mu? Bu arada ben orta sona gidiyorum ailemle konuşacağım bizim burda Vatan felan var belki orda çalışırım PC hakkında bilgiliyim

Eğer girersen sakın kendini ezdirme. Bu adamlar çok güzel eziyorlar. Kendimden biliyorum.
Nasıl davranmalıyımki orda ?

Liseye mi gidiyorsun yoksa orta son mu? Bu arada ben orta sona gidiyorum ailemle konuşacağım bizim burda Vatan felan var belki orda çalışırım PC hakkında bilgiliyim
Orta sona gidiyorsun ben liseye geçtim bizi vatana almazlar kankam :D

Nasıl davranmalıyımki orda ?
Patronun kızarsa ne derse desin ciddiye alma he de geç. İşini düzgün yapmaya çalış. Zaten zamanla severler seni.

Mümkün değil orada çalışman.

Patronun kızarsa ne derse desin ciddiye alma he de geç. İşini düzgün yapmaya çalış. Zaten zamanla severler seni.
Hmm anladım yani ezdirmicem kendimi tamam böle bilmediğim şeyleri öğrenmeyi çok seviyorum ya

bende katılıyorum dediğine

Başaramadık abi

Hmm anladım yani ezdirmicem kendimi tamam böle bilmediğim şeyleri öğrenmeyi çok seviyorum ya
Yani kendine kötü davrandırtma. Kendini ezdirtme derken patrona da atar yapma yani aradaki çizgiyi koru anlatabilmişimdir umarım :D

bende katılıyorum dediğine
Aynen ben bu hayatta zaten kendim hiç ezdirmedim arkadaşlarıma vb. ezdirmem yani

Yani kendine kötü davrandırtma. Kendini ezdirtme derken patrona da atar yapma yani aradaki çizgiyi koru anlatabilmişimdir umarım :D
anladım anladım okadar abartmam ya :D parton hayırdır sen fln yapmam .D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,587
Üyeler
188,279
Son üye
TheAtakan0
Geri