Ali Gencer
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Bütçe
- 22000
Apple android hiç farketmez çok yüksek gereksinimli oyunlar oynamıyorum fotoğraf çekerim
(poco modellerinden istemiyorum)
(poco modellerinden istemiyorum)
Düşünmeden alınırs23fe iyi midir ?
sebebini sorabilir miyim ?Düşünmeden alınır
sebebini sorabilir miyim ?
S23 Fe mi 2 gün götürür :d 5.30 saat ekran süresi verirse dua etsin.Sebebi çok fazla senin kameraya ihtiyacın var bu telefon sana profesyonel bir kamera olanağı sağlar senin çok güçlü bir donanıma ihtiyacın yok ama tlefon bunuda sağlıyor ekran kalitesine gelecek olursam ekranı cam gibi muazzam bir kalitede. bataryası 2 gün götürecek bir kapasiteye sahip aldığın zaman seni uzmez ve 4-5 yıl götürür.
Kanka s23fe bende var 2 gün götürcek olsa 21k değil 40k ya satılır o cihaz ne anlatıyorsunSebebi çok fazla senin kameraya ihtiyacın var bu telefon sana profesyonel bir kamera olanağı sağlar senin çok güçlü bir donanıma ihtiyacın yok ama tlefon bunuda sağlıyor ekran kalitesine gelecek olursam ekranı cam gibi muazzam bir kalitede. bataryası 2 gün götürecek bir kapasiteye sahip aldığın zaman seni uzmez ve 4-5 yıl götürür.
En iyimser senaryoda 5 saat gördümS23 Fe mi 2 gün götürür :d 5.30 saat ekran süresi verirse dua etsin.
Sen diyince farkettim ben s23 olarak algılamışım.S23 Fe mi 2 gün götürür :d 5.30 saat ekran süresi verirse dua etsin.
Dediğim gibi o telefonun standart süresi 5 saat civarı. 5.30 saat iyi oluyor. Sadece tarayıcıda vs takılırsan daha iyi ekran süresi alırsın orası ayrı.En iyimser senaryoda 5 saat gördüm
hafta içi okulda öğlen 20dk falan instada takılırım belki brawl stars oynarım :d okuldan gelince max 1 saat o da çok nadir bakarım bide yatmadan once 1 saat falan yani bana rahat rahat yeter diye düşünüyorumDediğim gibi o telefonun standart süresi 5 saat civarı. 5.30 saat iyi oluyor. Sadece tarayıcıda vs takılırsan daha iyi ekran süresi alırsın orası ayrı.
1 saat oyun 3 saat kullanıma 100 den 20 olur yeterse size uygundurhafta içi okulda öğlen 20dk falan instada takılırım belki brawl stars oynarım :d okuldan gelince max 1 saat o da çok nadir bakarım bide yatmadan once 1 saat falan yani bana rahat rahat yeter diye düşünüyorum