- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,667
Tozlanma sorunu yaşayan var mı? Basit bir çözüm yöntemi yoksa içini açacam mecburen 
oda karanlık olmazsa görüntü de pek iyi olmaz ama daha yakından yansıtırsanız sorun olmayabilir
fiyat cok iyiymis link paylasabilir misiniz?
1800 fena fiyat değil kupon merkezindeki kuponları almayı dene birde jeton kısmından arattır azda olsa indirim oluyor.Hocam 1800 aşağı düşmedi nasıl kupon vardı 24An olanları kabul etmedi.
Aslında hy320 vardı aklımda ama bu fiyata göre p30 @Siene
Tozlanma sorunu yaşayan var mı? Basit bir çözüm yöntemi yoksa içini açacam mecburen![]()
Hocam merge boss kuponu dediğiniz nedir acaba ödeme kısmının ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bir de uygulamadan mı aldınız tarayıcıdan mı?AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! ibetyouibetyou
2.485,86TL 50%OFF | WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taşınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık
![]()
WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taşınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Merge boss kuponu ve jetonla 1200 küsüre aldım kargoya verildi bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merge boss aliexpress uygulaması içinde olan oyun. Gogo eşleştirme diye bi oyunda var oda bazen kupon veriyor.Hocam merge boss kuponu dediğiniz nedir acaba ödeme kısmının ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bir de uygulamadan mı aldınız tarayıcıdan mı?
İşte o 765 gibi olan kupon vermiyor ona nasıl alırız. Jeton az birikti denedim biraz1800 fena fiyat değil kupon merkezindeki kuponları almayı dene birde jeton kısmından arattır azda olsa indirim
765TL olan aliexpress kuponunu nereden alabiliriz hocam?Merge boss aliexpress uygulaması içinde olan oyun. Gogo eşleştirme diye bi oyunda var oda bazen kupon veriyor.
Alıntıyı görüntüle
burada vergi görünmüyor, ayrıca kapıda vergi ödemesi çıkabilir dikkat edinMerge boss aliexpress uygulaması içinde olan oyun. Gogo eşleştirme diye bi oyunda var oda bazen kupon veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Görev yazan vergi değil mi? Çeviriden öyle yazıyor gibiburada vergi görünmüyor, ayrıca kapıda vergi ödemesi çıkabilir dikkat edin
İşte o 765 gibi olan kupon vermiyor ona nasıl alırız. Jeton az birikti denedim biraz
Merge boss oyunundan geldi kupon ama bitti artık.765TL olan aliexpress kuponunu nereden alabiliriz hocam?
Aliexpress de vergi ödemeden ürün alınmıyor kapıda ödeme işi yok artık. Ödediğim fiyatlara vergi dahildi.burada vergi görünmüyor, ayrıca kapıda vergi ödemesi çıkabilir dikkat edin