ahmet enes çakırcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,128
para lazım gerçekten olmuyo parasız her şey parayla pc aliyim desem para kıyafet desen para kupon yapsam tutmuyo parada para
bi ticaret yapmak lazım bişey yapmak lazımmaalesef
böyle konuları konu dısına açalım arkadaşlar. çünkü bi yardım istemiyorsun içini dökmüşsün gereksizce ( kime para lazım değilki zaten )para lazım gerçekten olmuyo parasız her şey parayla pc aliyim desem para kıyafet desen para kupon yapsam tutmuyo parada para
sanırım yanlış yazdın ama parasız da mutlu olunur, çok mutlu olamazsın sadeceparasız mutlu olunmaz diyenlerin bacısını
meselaparasız da mutlu olunur
ya dimi kanka bende bunu demek istiyorum bi 1 ay çalışıyorum para toplaniyo hwr gun 200 gide gide bi bakuyorum cuzdan bos asosyal oldum artikÜlke ekonomisi o kadar kötü durumda ki, daire kapısını açtığımda kartımdan otomatik olarak 200tl çekildiğini hissediyorum.
kardeşim ücretsiz olan birsürü yapılacak aktivite var , arkadaslarınla çıkarsın sahile gidersin ücretsiz eğitimler oluyor onlara katılırsın ücretsiz konserler oluyor gencelere özel çoğu yerlerde çok ucuza aktiviteler var.mesela
Öncelikle paranın olmasını istiyorsan kupon vsden uzak durpara lazım gerçekten olmuyo parasız her şey parayla pc aliyim desem para kıyafet desen para kupon yapsam tutmuyo parada para