🔥İndirim Asus Rog Gladius III AimPoint 2149 TL

Ekler

• resim_2024-04-04_234243095.png
    resim_2024-04-04_234243095.png
    787.1 KB · Hit: 141
bana 3 hafta civarı gidiyor günde 4 5 saat kullanıyorum ortalama
Işık açıkken mi kapalıyken mi hocam 3 hafta gördüm sipariş geçtim valla teşekkür ederim gm41 wireless kullanıyorum 2. 5 yıldır 2 defa değişime gitti bezdirdi

Işık açıkken mi kapalıyken mi hocam 3 hafta gördüm sipariş geçtim valla teşekkür ederim gm41 wireless kullanıyorum 2. 5 yıldır 2 defa değişime gitti bezdirdi
ışığı küçük zaten hocam ben açık kullanıyorum. günde ortalama 8 saat bile kullansan 2 hafta rahat rahat yetiyo şarjı. zaten bataryası çok hızlı doluyo

ışığı küçük zaten hocam ben açık kullanıyorum. günde ortalama 8 saat bile kullansan 2 hafta rahat rahat yetiyo şarjı. zaten bataryası çok hızlı doluyo
Teşekkür ederim hocam tekrardan

Fingetrip'e öneri var mı

1.750'ye m800 ultra 49gr aldım fakat iade edip bunu mu alsam kararsız kaldım.

İptal edip aldım .Çok fazla övülmüş 😃.

Son düzenleme:
Yine darmoshark m3 4k ile bunun arasında kaldım. Hazır kampanya varken alınır mı acaba? Değişime değer mi? Kafada deli sorular bırakan indirimlerden biri…

aldım bende mouseyi fakat 2300 olmuş ödeme adımında fiyat arttı sanırım farketmedim. Fiyat hala iyi mi? 2300 e yoksa iptal edeceğim ?
Bu arada suanda asus rog gladius 2 origin kablolu kullanıyorum. Mouse tuşu 1 sefer değiştirdim ve tekerlek gıcırdıyor. İnş bundada öyle bir sıkıntı yaşamam.

Geri