ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,854
Haftasonu okdugu için olabilirBeyler daha hazırlanıyora bile geçmedi iptal olacak belli ki
Haftasonu okdugu için olabilirBeyler daha hazırlanıyora bile geçmedi iptal olacak belli ki
Bekliyoruz bizde arkadaşım aldı.Kargoya verilen, iptal edilen var mı ?
aptekle mi görüştünüz ?Boşuna beklemeyin görüştüm ilk iş günü iptal olucak.
Haftasonu mesajlara cevap vermezler ki monitörde de öyle olduaptekle mi görüştünüz ?
Arkadaş görüştüm diyor b ilmiyorum nereyle görüştü onu sordum bendeHaftasonu mesajlara cevap vermezler ki monitörde de öyle oldu
Bende aynısnı düşündümAdamlar bence sırf 2-3 gün parayı kullanmak için böyle şeyler yapıyor olabilirler. çok fazla denk gelmeye başladım bu tarz şeylere
Mümkün değil bu düşüncen, hiçbir e-ticaret platformunda ücret bahsettiğin süre içerisinde satıcıya aktarılmıyor.Adamlar bence sırf 2-3 gün parayı kullanmak için böyle şeyler yapıyor olabilirler. çok fazla denk gelmeye başladım bu tarz şeylere
istanbul içi dağıtım yapan kuryeler oluyor ya belki gelen olmuştur diye sordum. sırtına yüklenip dağıtıma çıkmaz umarım kimseNasıl gelsin kardeşim konu cuma akşamı açılmış... Sırtına yüklenip dağıtıma mı çıkacak?
kargoya verileceğini nereden biliyorsunHazırlanıyor bugün kargoya verilecek. Hadi gene iyisiniz süper fiyata taş gibi kasa kaptık.![]()
İstihbarat sağlam bugün kargoya verilecektir. Verilmezse kasalar benden.kargoya verileceğini nereden biliyorsun