❌İndirim Bitti! Aliexpress Geri Döndü 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

hocam alınabilecek klavye var mı bide kaç günde geliyor bursa dayım

Evet ama usbden güç vereceksin bence randımanlı çalışmaz 5 metre kullanıyorum o bile deli gibi ısınıyor
15 metreyi o küçücük trafocuk asla çalıstıramaz :ROFLMAO:

15 metre 3 parça geliyordur büyük ihtimalle ben daha hiç 5 metreden büyük tek parça led görmedim

Teşekkür ederim, aldım.

Oto ürünlerini bulamadım, daha önce hiç sipariş vermedim çok karışık geliyor. Yardımcı olur musunuz? Ya da böyle otomotiv ile alakalı şeylerin denk gelirseniz linkini salar mısınız?

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
830,70TL 70%OFF | KAWA araba dvr'ı D6 Dash kamera araba için 1440P Video kaydedici EN RU FR JP ses kontrolü 24H park modu App kontrol gece görüş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bunu aldım araç içi kamera olarak

830,70TL 70%OFF | KAWA araba dvr'ı D6 Dash kamera araba için 1440P Video kaydedici EN RU FR JP ses kontrolü 24H park modu App kontrol gece görüş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bunu aldım araç içi kamera olarak
İyiymiş bu, ama bu tarz ürünlerde sıkıntı çıkma olasılığı yüksek olmuyor mu?

Oto ürünlerini bulamadım, daha önce hiç sipariş vermedim çok karışık geliyor. Yardımcı olur musunuz? Ya da böyle otomotiv ile alakalı şeylerin denk gelirseniz linkini salar mısınız?
Ben bunu alacağım yorumları güzel gayet
346,33TL 79%OFF | Kablosuz araba hava kompresörü elektrikli lastik şişirme pompası için motosiklet bisiklet tekne oto lastik topları

Lastik şişirmek için mi? Öyle ise mi 2 pompa iyidir.
Evet,bu ürünü beğendim

346,33TL 79%OFF | Kablosuz araba hava kompresörü elektrikli lastik şişirme pompası için motosiklet bisiklet tekne oto lastik topları

Geri