Reyconjeff
80+ Bronze
Aliexpress aracılığı ile hiç sipariş vermedim gelen ürünüm de sorun oluşursa iade veya değişim süreci nasıl oluyor?
ilk mesajda ki ledLink varmı
kanka sarj aletine de takilmiyor mu bunlarEvet ama usbden güç vereceksin bence randımanlı çalışmaz 5 metre kullanıyorum o bile deli gibi ısınıyor
Fiat hocam.Link atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada araç ne
Sağol hocam modelide söylersen aracın iç gövdesi benzer mi diye bakacağım yani ben alırsam uyar mı diye ondan sordum benim takacağım araç polo classicFiat hocam.
Biraz geç gördüm ürünü bulmuş olabilirsiniz belki.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
925,71TL 69%OFF | Evrensel 7 inç araba radyo multimedya Video oynatıcı kablosuz Carplay ve kablosuz Android otomatik dokunmatik ekran güneşlik B500
https://a.aliexpress.com/_EJHxEAb
Gönderilmiş bu arada.
Ben de istemiyor diye hatırlıyorum. Aslında bugüne kadar vergisi ödenmiş aliexpress siparişinde Telefon hiç de ihtiyaç olmadı, kullanılmayan bir telefon numarası vermek de mantıklı olabilir boş bırakmak yerine.Hayır zaten telefon istemiyor hesap açarken ama istersede aynı verin bence sorun çıkmaz (sanırım telefon numarası optional olarak geçiyor girmene gerek yok)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam alırsan söyle iyiyse bende düşünüyorum
Hocam punto. En son kasa. Klimanın üstündeki boş gövdeye koymayı düşünüyorum.Sağol hocam modelide söylersen aracın iç gövdesi benzer mi diye bakacağım yani ben alırsam uyar mı diye ondan sordum benim takacağım araç polo classic
Acaba yapışkanlı falan mı bunlar nasıl takılıyorHocam punto. En son kasa. Klimanın üstündeki boş gövdeye koymayı düşünüyorum.
Evet telefon tutucu gibi yapışkanı var yorumlardan anladığım kadarıylaAcaba yapışkanlı falan mı bunlar nasıl takılıyor
Para iadesi yapar ama Amazon kadar rahat değil, bir de satıcı ile anlaşma saglanmaması durumunda aliexpress devreye giriyor. Satıcılar da kısmi para iadesi teklif ediyor genelde. Amazon gibi baştan "Al paranı iade ettim, ben satıcı ile bir şekilde helalleşirim." demiyor.Hocam ürün arızalı veya bozuk şekilde gelirse aliexpress amazon gibi yardımcı oluyor mu?
Anladım hocam. Satıcı 10k'dan fazla satış yapmış ona güvendik bakalımPara iadesi yapar ama Amazon kadar rahat değil, bir de satıcı ile anlaşma saglanmaması durumunda aliexpress devreye giriyor. Satıcılar da kısmi para iadesi teklif ediyor genelde. Amazon gibi baştan "Al paranı iade ettim, ben satıcı ile bir şekilde helalleşirim." demiyor.
alınır bu fiyata bulunmaz daha