Link atsana biLed 32 TL, vergisi 58 TL, Toplam 92 TL
Herkeste durum böyle mi, beni mi kazıklıyorlar
5050 olan 3 çipli diğerleri tek çipli.
5050 olan versiyonu değil de diğerlerini alırsanız (3528 2835 ) mavi renkte soldaki gibi görüntü ortaya çıkar.
5050 olan ise sağdaki.
Alıntıyı görüntüle
Hocam yazıyor ya başlıkta 5050 diye1M/3m/5M 5050 RGB Led Åerit iÅıklar akıllı uygulama uzaktan renk deÄiÅtirme için LED TV arka iÅık odası dekoratif parti festivali - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
bu ürünün 5m sini aldım iyi mi bu5050 olan model mi bu
alamıyorum ödeme yerinde hata veriyorBu iyimiş hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada sepete eklediğimiz ürünler için tek bir vergi ödüyoruz değil mi arkadaşlar?
8 9 günde geliyor benimkilerTahmini kargoya veriliş süresi için 20-40 gün yazıyor. O kadar sürüyor mu gelmesi ürünlerin?
8 9 günde geliyor benimkiler
Mesaj otomatik birleştirildi:
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
246,65TL 19%OFF | 1 paket Esports kaplan oyun fare paten ayaklar DIY evrensel nokta fare kayar buz versiyonu
Bu skatezler iyi mi acaba kullanan var mıdır?1 paket Esports kaplan oyun fare paten ayaklar DIY evrensel nokta fare kayar buz versiyonu - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hocam böyle alırsan kullanmadığın kısmı kesmen ve lehim yapman gerekir tüm tavana döşeyeceksen mantıklı ama 15m fazla yerine olsam 2-3 hesaptan ayrı ayrı alırımKanka bu böyle alınır mı? 5050 15m. Ama gönderim 1 haziran diyor o kadar sürer mi? İlk defa alcam
Ben bunu aldım hemen kargolandı 15 metre kumandalı seçeneği için 170 lira odedimKanka bu böyle alınır mı? 5050 15m. Ama gönderim 1 haziran diyor o kadar sürer mi? İlk defa alcam
Link varmıyeni hesap açıp sipariş edin 10metre olan vergiler dahil 110 TL
tek parca olmuyor mu zaten o seritHocam böyle alırsan kullanmadığın kısmı kesmen ve lehim yapman gerekir tüm tavana döşeyeceksen mantıklı ama 15m fazla yerine olsam 2-3 hesaptan ayrı ayrı alırım