ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Evet ama usbden güç vereceksin bence randımanlı çalışmaz 5 metre kullanıyorum o bile deli gibi ısınıyortek parca olmuyor mu zaten o serit
Evet ama usbden güç vereceksin bence randımanlı çalışmaz 5 metre kullanıyorum o bile deli gibi ısınıyortek parca olmuyor mu zaten o serit
o zaman bunu alcaz. prizli buEvet ama usbden güç vereceksin bence randımanlı çalışmaz 5 metre kullanıyorum o bile deli gibi ısınıyor
65 inç TV için 5 m yeterlimidir1M/3m/5M 5050 RGB Led Åerit iÅıklar akıllı uygulama uzaktan renk deÄiÅtirme için LED TV arka iÅık odası dekoratif parti festivali - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
bana 10 m fzla gelir öncedende 5050 almıştım 3 m
Aldınmı knkBunu almayı düşünüyorum vergiyle 500 e geliyor
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
346,04TL 79%OFF | Kablosuz araba hava kompresörü elektrikli lastik şişirme pompası için motosiklet bisiklet tekne oto lastik topları
Kablosuz araba hava kompresörü elektrikli lastik ÅiÅirme pompası için motosiklet bisiklet tekne oto lastik topları - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hayır zaten telefon istemiyor hesap açarken ama istersede aynı verin bence sorun çıkmaz (sanırım telefon numarası optional olarak geçiyor girmene gerek yok)Hocam telefon numarasını her seferinde farklı mı veriyorsunuz?
Hocam alırsan söyle iyiyse bende düşünüyorumBu ürün alınır mı? 2k+ satış varXUDA Evrensel 10.26 Inç Araba Radyo Multimedya WIFI Video Oynatıcı Kablosuz Carplay ve Android Auto Apple Veya Android için MP5 Ãalar - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam bunun yerine 7' olanı aldım. Daha ucuzduHayır zaten telefon istemiyor hesap açarken ama istersede aynı verin bence sorun çıkmaz (sanırım telefon numarası optional olarak geçiyor girmene gerek yok)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam alırsan söyle iyiyse bende düşünüyorum
Link atar mısınHocam bunun yerine 7' olanı aldım. Daha ucuzdu
Bu arada araç neLink atar mısın
arz/talep e göre kafalarına göre yükseltiyorlarAliexpressde indirim dönemlerinde durup dururken fiyat yükseliyor çok saçma bu. Örneğin dün gece 2800 liraya gelen projektör bugün 3070 liraya geliyor ne alaka
Evet ayrıca her ürün için her ülkeye bir kota ayırıyorlar Türkiye kotası dolmuş bile çoğu üründe alınamıyor o yüzdenarz/talep e göre kafalarına göre yükseltiyorlar
Yok.hocam almadim henüz65 inç TV için 5 m yeterlimidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldınmı knk
Adreskısmında kimin adını soyadını yazdıysan onun tcsi girilmesi lazımAliexpress' e kendi bilgilerimi girip başkasının Tc numarasını yazsam sorun olur mu? 5 hakkı doldurdum çunkü