Sosyaldeneyci
80+
- Katılım
- 17 Nisan 2024
- Mesajlar
- 3
- Reaksiyon skoru
- 0
Sosyal Deneydi
Son düzenleme:
Neden küfürlü tabir kullandınız ?sg sünepe
Hocam imkansız diye bir şey yoktur ama dedigin plan insanüstü bir şey saglık un çok olumsuz etkilebilir umarım dalga geçmek için yazmamışsındır Allah hepimizin yardımcısı olsunEVET şuan sınava 52 gün var 3 gün önce sınava çalışmaya başladım. GERÇEKTEN SIFIRIM.
Bu süreçte Sayısal 30 bine girmeyi hedefliyorum. Evet imkansız gibi görünebilir ama bana göre imkansız değil.
ilk buna inanmak gerekir.
sınava kadar 18 saat çalışma ile devam edeceğim. 15 saat ders + 3 saat mola(molaların 2 saati ilk 40 günün yarısında TYT SOS diğer yarısında AYT Biyoloji çalışacağım. Geri kalan 1 saatlik molada AYT Fizik eriteceğim yavaş yavaş (altuğ güneşin 12.sınıf AYT FİZİK konu anlatımı kısmından.) çünkü videolar ortalama 5 dakika molalarda çalışma süreme uygun.
Geri kalan 15 günün 7 günü mola kısımlarında PKOB diğer 7 günü AYT MATEMATİK veya GEOMETRİ SORU çözümü alacağım.) yani günlük 18 saat çalışmış olacağım.
her 10 dakika bir soru 180/10=18
18.7=126 TANE SAĞLAM YORUM SORUSU.
40 GÜN İÇİNDE TYT çalışmalarım tamamlanacak(TYT FİZİK HARİÇ) kalan 15 gün TYT Genel deneme yükleyeceğim. TYT denemelerine çok yüksek netlerden başlamak zorundayım. (90-95)
AYT TARAFINDA
MATEMATİK KONULARIM TAMAMEN YETİŞİYOR. (Sınavdan 3 gün önce bitiyor.) AYT MATEMATİK Konularım tam bitmeden denemelere girerim. (15 tane ALAN denemesi yeterli olur diye düşünüyorum.)
AYT KİMYA organiğin en son küçük bir kısmı yetişmiyor.(belki bir boşluk bulup yetiştiririm.) AYT Kimyada konular bitmeden son 15 gün alan denemelerine geçmeyi planlıyorum yine yarım saat verip.(2 günde 1)
AYT BİYOLOJİYİ ilk 40 gün halletmeyi planlıyorum. geri kalan 15 gün yarım saat AYT Biyoloji alan denemesi atmayı planlıyorum.( 2 günde 1)
AYT FİZİK SON 15 GÜN asıl çalışmalar başlıyor.
İLK 40 GÜN (molalar hariç molalarda hafif şeyler çalışılacak TYT Sos,AYT Fizik,AYT Biyo.)
HER GÜN AYT MATEMATİK
2 GÜNDE 1 AYT KİMYA
HER GÜN TYT
HER GÜN AYT BİYOLOJİ
SON 15 GÜN
HER GÜN AYT FİZİK
HER GÜN AYT MAT
HER GÜN AYT KİMYA
HER GÜN TYT GENEL DENEME.
2 GÜNDE 1 AYT KİMYA ALAN DENEME .
2 GÜNDE 1 AYT BİYOLOJİ ALAN DENEME.
TYT HEDEF 95 ÜSTÜ
AYT MATEMATİK HEDEF 32-33
AYT KİMYA HEDEF EN AZ 12
AYT BİYOLOJİ HEDEF EN AZ 12
AYT FİZİK HEDEF 10 YETERLİ.
0 KAYGI
EKSİKSİZ İLERLEMEM GEREKİYOR.
SANKİ SORU BANKALARINDA ÇÖZDÜĞÜM SORULAR DENEMELERDE KARŞIMA ÇIKMIŞ GİBİ ÖZENEREK ÇÖZMEM VE YANLIŞLARIMI EKSİKSİZ ÖĞRENEREK İLERLEMEM GEREKİYOR.
MAKİNE
EN İYİSİNİN İYİSİNİN İYİSİ.
xD
öncellikle 15 saat benim içi saat başı 10 dakika mola ile çerez burda aşırıya kaçan tek bir şey var molalarda çalışma almak ama molalarda aldığım çalışma ağır bir çalışma değil mesela sosyal bir kenara oturuyorum iki okuyorum kapıyorum ayt biyolojide öyle sadece pkob çalışmaları olan yer zorlayacak beniRobota insanların yaptığı işleri verildiğinde kendilerini kapatıyorlar. Sen kağıt üstünde bile insani şartları aşıyorsun. Yapamazsın dostum.
denemek gerekBoş motivasyon vermeyeceğim verenlerde gerçekleri göremeyen insanlardır.
Belli bir temelin olsaydı belki olabilir derdim ama şuan senin için say 30k ya girmen İMKANSIZ.
Mezun tayfaya adını yazdırmalısın.
yok reis sağolasınHocam imkansız diye bir şey yoktur ama dedigin plan insanüstü bir şey saglık un çok olumsuz etkilebilir umarım dalga geçmek için yazmamışsındır Allah hepimizin yardımcısı olsun
zamanı gelince öğreniriz30kya girecek adamlar en az 150 200gündür çalışıyorken 50 günde ne kadar olur?
bakalım.Altyapın olsa 2 3 haftada konu bitirip 1 ay deli gibi soru cozsen belki 50k civarı gelir ama 30k çok uçuk sayısal da artık puanlar yükseldi 200k için bile mezuna kalınıyor her yıl giren sayısı artıyor buda puanı arttiriyo mesela 300 puan eskiden 150k giriyo iken mesela artık 350 puan ile 150k geliyor gibi düşün çok net cikarman lazım ama 100 150k gelir düzgün çalışır isen