ethernet kablosu takılı ama internet yok

Reaksiyon skoru
12
merhabalar ethernet kablosu takılı ama internet yok ne yapmam lazım aygıt yöneticisinde ağımın üstünde ünlem işareti var devre dışı bırakıyorum kaldırıyorum geri yüklüyorum fakat gitmiyor

merhabalar ethernet kablosu takılı ama internet yok ne yapmam lazım aygıt yöneticisinde ağımın üstünde ünlem işareti var devre dışı bırakıyorum kaldırıyorum geri yüklüyorum fakat gitmiyor
Anakartın sitesinden Lan Driver güncellemesini yaptın mı

hayır yapmadım nasıl yapıcağım
Anakartın hangi model ise google a yaz. resmi sitesine gir. orada support-destek kısmı vardır. Driver seçeneğinde LAN Drivers-Realtek PCI-E Ethernet Drivers vardır. Onu indir güncel olsun. Eğer düzelmezse tekrar düşünelim

Anakartın hangi model ise google a yaz. resmi sitesine gir. orada support-destek kısmı vardır. Driver seçeneğinde LAN Drivers-Realtek PCI-E Ethernet Drivers vardır. Onu indir güncel olsun. Eğer düzelmezse tekrar düşünelim
yükledim günceller şuan fakat aynı sorun hala var

hepsini yaptım başka kablo fln taktım modem kapat aç reset herşeyi yaptım ama olmadı
Bilgisayarım- Sağ Tık- Yönet - Aygıt Yöneticisi- Ağ Başdaştırıcıları seç. Realtek Ethernet olanı sağ tıkla Kaldır de.
Silindikten sonra yine aynı ekranda üstte Eylem yazan yere tıkla- Donanım Değişikliklerini tara de. Tekrar Ağ bağdaştırıcıları içine Ethernet gelmesi lazım. Dene bakalım

Bilgisayarım- Sağ Tık- Yönet - Aygıt Yöneticisi- Ağ Başdaştırıcıları seç. Realtek Ethernet olanı sağ tıkla Kaldır de.
Silindikten sonra yine aynı ekranda üstte Eylem yazan yere tıkla- Donanım Değişikliklerini tara de. Tekrar Ağ bağdaştırıcıları içine Ethernet gelmesi lazım. Dene bakalım
onu yaptım geldimi aynı şekil orda gözükenin üstünde ünlem işareti çıkıyor

sarı ünlem var yani realtek yazanın üstünde

sarı ünlem var yani realtek yazanın üstünde
Valla kardesim düşünüyorum da aklıma başka bisey gelmiyor. Yazilimsal sorun yoksa donanımsal birsey var o zaman. Ya kabloda ya modemin cikisinda yada pc nin girişinde sorun var o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,860
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri