RTX 2060 Kaç Yıl Ömrü Vardır?

Galax 2060 iyi bir kart yalnız her konuda ve sırf marka olunca iyi olmuyor mesela o gaming X bellekleri 80 dereceye yakın diye biliyorum ve gidip de öyle yüksek model olsun diye düşük model kart almaya gerek yok yani sırf gaming X diye 2060 yerine 5600 XT almak çok çok çok saçma.
haklısın hangisi f p sa onu alırım

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Bunlar iyi markalar sıkıntı çıkarmaz
Dostum kötü firma diyen yok zaten kartlar giriş seviyesi kullandıkları malzeme kalitesi ve soğutma blokları pekte iyi sayılmaz o kartların oyuna girişin zaten 75 dereceden başlıyor günde 5-6 saat oyun oynadığını düşün sıkıntı çıkarır o kartlar uzun vade de

Galax 2060 iyi bir kart yalnız her konuda ve sırf marka olunca iyi olmuyor mesela o gaming X bellekleri 80 dereceye yakın diye biliyorum ve gidip de öyle yüksek model olsun diye düşük model kart almaya gerek yok yani sırf gaming X diye 2060 yerine 5600 XT almak çok çok çok saçma.
Pardon nasıl saçma olabiliyor siz o kartlarla kaç derecede oyun oynamayı düşünüyorsunuz ki kasanızın hava sirkülasyonu istediği kadar iyi olsun o kartlarda alabileceğiniz en iyimser sıcaklık değerleri 75 zaten. Gaming X, Asus Rog gibi modellerin pahalı olma sebebi zaten soğutması ve malzeme kalitesi arada tabi fark olucak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,964
Üyeler
184,361
Son üye
Hasan8371
Geri