❌İndirim Bitti! S23 FE 256GB 20250TL TRENDYOL SATICI

Çok iyi fiyat. keşke şu an işte olmasam direkt alırdım.
iki buçuk saat daha devam ederse alırım :D

dostum ben sabah 10da görmüştüm o zamandan beri indirimde umarım alırsın
teşekkür ederim. anneler günü hediyesi olarak anneme alacaktım. 2 gün önce mağazaya gidip inceledim ama orada 22.499 diye almadım amazondan 21.270 falana alacaktım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

satıcı trendyol olanı tercih ederim

teşekkür ederim. anneler günü hediyesi olarak anneme alacaktım. 2 gün önce mağazaya gidip inceledim ama orada 22.499 diye almadım amazondan 21.270 falana alacaktım.

Dün samsung mağazasına gittim 256gb s23 fe + watch 6 23.300tlye geliyordu nakit olarak ama diğer mağazasına gittiğimde böyle bir kampanya yoktu , yakın çevrenizde varsa gidip bir sorun isterseniz

Fazla bir indirim yok ama satıcı Trendyol'un kendisi olduğu için tercih edilebilir belki...

Dün samsung mağazasına gittim 256gb s23 fe + watch 6 23.300tlye geliyordu nakit olarak ama diğer mağazasına gittiğimde böyle bir kampanya yoktu , yakın çevrenizde varsa gidip bir sorun isterseniz
Hangi mağazaydı

idefixle kötü bir anınız mı var?

dostum orada idefix sitesindeki satıcılarla trendyol bir mi trendyol resmi satıcı benim attığım idefixtekiler kim olduğu belli olmayan saçma sapan satıcılar bu tarz yerlerden alınan cihazlarda sıkıntılar çıkabiliyor tavsiye etmiyorum

Exynos 2200 ve 4500 mah bilemedim..
fiyatına göre iyi bir telefon ben s23 kullanıyorum bütçesi olana s23 öneririm fakat s23 fe de f/p bir telefon

Geri