Optimus Prime mı , Megatron mu (Haklı) ?

Seriyi bayağıdır izlemedim ve cybertron savaşını bilmiyorum ama kendi gezeginim için başkasını feda etmem gerekseydi 1 sn tereddüt etmezdim bu yüzden bence megatron haklı.

Optimus aslında TR ye gelip TR iyi TR ucuz TR rahat diyen Suriler gibi. Megatronda Biz. Özet bu kim haklı sen karar ver.
doğru hocam ama megatron realist olmasına rağmen çok acımasız kendini insanlardan üstü görüyor ve onları kendilerine yardım etmediği sürece öldürmekten zevk alıyor optimus ise her canlının yaşamına önem veriyor ve daha iyimser her kadar verdiğin örenekteki gibi çok fazla iyimser olsada megartondan iyidir

doğru hocam ama megatron realist olmasına rağmen çok acımasız kendini insanlardan üstü görüyor ve onları kendilerine yardım etmediği sürece öldürmekten zevk alıyor optimus ise her canlının yaşamına önem veriyor ve daha iyimser her kadar verdiğin örenekteki gibi çok fazla iyimser olsada megartondan iyidir
Bizde kendimizi diğer canlılardan üstün görüyoruz. Karıncayı eziyoruz. Hamam böceğini zehirliyoruz evimizi işgal ediyor diye. Tiksindiğimiz için tırtılı öldürüyoruz fareyi zehirliyoruz mesela bunlar örnek. Ona göre de biz fareyiz işte.

Bizde kendimizi diğer canlılardan üstün görüyoruz. Karıncayı eziyoruz. Hamam böceğini zehirliyoruz evimizi işgal ediyor diye. Tiksindiğimiz için tırtılı öldürüyoruz fareyi zehirliyoruz mesela bunlar örnek. Ona göre de biz fareyiz işte.
hocam bu açıdan hiç düşünmemiştim mantıklı

kendin söylüyon hocam evimizi işgal ediyor diyosun

O değilde filmin eski versiyonunda daha güzel görsel efektleri vardı en son filminde oyuncak gibiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri