shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,463
gücüm yetmedi uygun geldi inş fiyat dağada düşmez iseHAyırlı olsun kardeşim hani oled 4k alıyorduk :S
corsair biraz başarısız samsung dağa iyi ama yeni çıktı sorunlar belli değil yabancı ülke yorumları güzel ama samsungun. ama nit düşük samsungta.
kulaklık hediye vardı amazon başta sonra ek indirim verdi onlarda hediye kartı veriyor değermi bilemedim samsung illa eşya alman gerekiyor.Samsung kendi sitesinde de bu fiyat ve ön siparişe özel az bi indirim daha olması lazım.
Monitör ne için kullanıyorsunuz. Sadece günlük rutin için mi? Öyle ise bence bu fiyatlara çıkmaya gerek yokcorsair biraz başarısız samsung dağa iyi ama yeni çıktı sorunlar belli değil yabancı ülke yorumları güzel ama samsungun. ama nit düşük samsungta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kulaklık hediye vardı amazon başta sonra ek indirim verdi onlarda hediye kartı veriyor değermi bilemedim samsung illa eşya alman gerekiyor.
La yok satılmıyor ölücü piyasa hepgücüm yetmedi uygun geldi inş fiyat dağada düşmez iseilerde satarım 3-4 ay sonra üstüne koyar alırız artık kismet fakirin umudu ekmek laz ekmeğini pişir bol bol yiyelim
![]()
Bu fiyata güzel bi oled tw alınırdı dimiMonitör ne için kullanıyorsunuz. Sadece günlük rutin için mi? Öyle ise bence bu fiyatlara çıkmaya gerek yok
bendekini arkadaşa verdim aldım direk bedava geldi gibi olduLa yok satılmıyor ölücü piyasa hepkendi 2k monitörümü koydum ilana gelen teklifleri görsen ikinci el yüksek ürünler satılmıyor alıcısıda ölücüler ne yazık ki .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyata güzel bi oled tw alınırdı dimi![]()
oyun ve film günlük 6 saat net kullanıyorum.Monitör ne için kullanıyorsunuz. Sadece günlük rutin için mi? Öyle ise bence bu fiyatlara çıkmaya gerek yok