❌İndirim Bitti! Samsung LS27DG602SUXUF, 27" inç, OLED, QHD,2K,0.03ms,360Hz 24.819 TL

shaco27

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,463
HAyırlı olsun kardeşim hani oled 4k alıyorduk :S

HAyırlı olsun kardeşim hani oled 4k alıyorduk :S
gücüm yetmedi uygun geldi inş fiyat dağada düşmez ise :D ilerde satarım 3-4 ay sonra üstüne koyar alırız artık kismet fakirin umudu ekmek laz ekmeğini pişir bol bol yiyelim :D

Samsung kendi sitesinde de bu fiyat ve ön siparişe özel az bi indirim daha olması lazım.

corsair biraz başarısız samsung dağa iyi ama yeni çıktı sorunlar belli değil yabancı ülke yorumları güzel ama samsungun. ama nit düşük samsungta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung kendi sitesinde de bu fiyat ve ön siparişe özel az bi indirim daha olması lazım.
kulaklık hediye vardı amazon başta sonra ek indirim verdi onlarda hediye kartı veriyor değermi bilemedim samsung illa eşya alman gerekiyor.

nit değeri düşükmüş

aynı msi

nit değeri düşükmüş

aynı msi
gözlerim agrıyor kısıp kullanıyorum 6 yıl önce lazerle çizdirdim işime gelir :D
ama kimi adam nit full çek diyor :)

corsair biraz başarısız samsung dağa iyi ama yeni çıktı sorunlar belli değil yabancı ülke yorumları güzel ama samsungun. ama nit düşük samsungta.

kulaklık hediye vardı amazon başta sonra ek indirim verdi onlarda hediye kartı veriyor değermi bilemedim samsung illa eşya alman gerekiyor.
Monitör ne için kullanıyorsunuz. Sadece günlük rutin için mi? Öyle ise bence bu fiyatlara çıkmaya gerek yok

gücüm yetmedi uygun geldi inş fiyat dağada düşmez ise :D ilerde satarım 3-4 ay sonra üstüne koyar alırız artık kismet fakirin umudu ekmek laz ekmeğini pişir bol bol yiyelim :D
La yok satılmıyor ölücü piyasa hep :) kendi 2k monitörümü koydum ilana gelen teklifleri görsen ikinci el yüksek ürünler satılmıyor alıcısıda ölücüler ne yazık ki .

Monitör ne için kullanıyorsunuz. Sadece günlük rutin için mi? Öyle ise bence bu fiyatlara çıkmaya gerek yok
Bu fiyata güzel bi oled tw alınırdı dimi :D

La yok satılmıyor ölücü piyasa hep :) kendi 2k monitörümü koydum ilana gelen teklifleri görsen ikinci el yüksek ürünler satılmıyor alıcısıda ölücüler ne yazık ki .

Bu fiyata güzel bi oled tw alınırdı dimi :D
bendekini arkadaşa verdim aldım direk bedava geldi gibi oldu :) tv iyi olurdu.

oyun ve film günlük 6 saat net kullanıyorum.

Oled ile İps arasında çok büyük fark var mıdır? Yakın zamanda unutmazsam bir mağazada gözlemlemek istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,422
Üyeler
174,148
Son üye
Fehim09
Geri