❌İndirim Bitti! Samsung LS27DG602SUXUF, 27" inç, OLED, QHD,2K,0.03ms,360Hz 24.819 TL

25K borca girmeye değer mi acaba bilmiyorum ya IPS 2K 240HZ FI27QX kullanıyorum arkadaşım aldı . Borçları tam bitirmişken yeni borç mu sokalım kendimize :kekw:

bayağı var hatta oled monitörden sonra fast ıps, ıps kullanasım bile gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
soldaki monitör;

Sağdaki monitör;

25K borca girmeye değer mi acaba bilmiyorum ya IPS 2K 240HZ FI27QX kullanıyorum arkadaşım aldı . Borçları tam bitirmişken yeni borç mu sokalım kendimize :kekw:
ben soldakini satıp onuda oled yapma gibi bir çılgınlığa girişsem mi diye düşünüyorum

soldaki monitör;

Sağdaki monitör;

ben soldakini satıp onuda oled yapma gibi bir çılgınlığa girişsem mi diye düşünüyorum
Ne kadar ediyor ki satarsan valla ben benim FI27Q-X i satıcam sanırım veya artık hangi monitörü satarsam

25K borca girmeye değer mi acaba bilmiyorum ya IPS 2K 240HZ FI27QX kullanıyorum arkadaşım aldı . Borçları tam bitirmişken yeni borç mu sokalım kendimize
bana giren girdi forumda herkes arkadaş birazda size girsin :kekw::kekw: ekonomi harika

Ben uhd oled bekliyorum girmesini sabırsızlıkla ama Tw fiyatına olursa almam :D

ödeme ekranın ek indirim yapıyor.​

32 inç alıkcatım bütçem buna yetti aldım alıcak arkadaşlara şimdiden h.o diyorum.​

satıcı amazon biraz geç geliyor bende 19-20 haziran teslim 32 inç versiyonu gelir yakında fiyat iyi geldi bana.​

model kodu 27" Odyssey OLED G6 (G60SD)​

Bende yapmadı hocam, özel bir şey mi yapmak gerekiyor ?

2 ay önce 18kdan arkadaşım alacaktı ama o zaman oled monitörü almamıştım o yüzden satmak istemedim şimdi Samsungu görünce keşke satsaydım diyorum
Şimdi satarsın hocam. Bu arada stok bitmiş iyi ki çekmişim bi tane MSI var aynı özelliklere sahip 40k

Geri