❌İndirim Bitti! Samsung LS27DG602SUXUF, 27" inç, OLED, QHD,2K,0.03ms,360Hz 24.819 TL

25K borca girmeye değer mi acaba bilmiyorum ya IPS 2K 240HZ FI27QX kullanıyorum arkadaşım aldı . Borçları tam bitirmişken yeni borç mu sokalım kendimize :kekw:

bayağı var hatta oled monitörden sonra fast ıps, ıps kullanasım bile gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
soldaki monitör;

Sağdaki monitör;

25K borca girmeye değer mi acaba bilmiyorum ya IPS 2K 240HZ FI27QX kullanıyorum arkadaşım aldı . Borçları tam bitirmişken yeni borç mu sokalım kendimize :kekw:
ben soldakini satıp onuda oled yapma gibi bir çılgınlığa girişsem mi diye düşünüyorum

soldaki monitör;

Sağdaki monitör;

ben soldakini satıp onuda oled yapma gibi bir çılgınlığa girişsem mi diye düşünüyorum
Ne kadar ediyor ki satarsan valla ben benim FI27Q-X i satıcam sanırım veya artık hangi monitörü satarsam

25K borca girmeye değer mi acaba bilmiyorum ya IPS 2K 240HZ FI27QX kullanıyorum arkadaşım aldı . Borçları tam bitirmişken yeni borç mu sokalım kendimize
bana giren girdi forumda herkes arkadaş birazda size girsin :kekw::kekw: ekonomi harika

Ben uhd oled bekliyorum girmesini sabırsızlıkla ama Tw fiyatına olursa almam :D

ödeme ekranın ek indirim yapıyor.​

32 inç alıkcatım bütçem buna yetti aldım alıcak arkadaşlara şimdiden h.o diyorum.​

satıcı amazon biraz geç geliyor bende 19-20 haziran teslim 32 inç versiyonu gelir yakında fiyat iyi geldi bana.​

model kodu 27" Odyssey OLED G6 (G60SD)​

Bende yapmadı hocam, özel bir şey mi yapmak gerekiyor ?

2 ay önce 18kdan arkadaşım alacaktı ama o zaman oled monitörü almamıştım o yüzden satmak istemedim şimdi Samsungu görünce keşke satsaydım diyorum
Şimdi satarsın hocam. Bu arada stok bitmiş iyi ki çekmişim bi tane MSI var aynı özelliklere sahip 40k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,421
Üyeler
183,426
Son üye
mavikurt
Geri