kdrk0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 143
yeniden geliyormu ?Kodlar bitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir arkadaş yazmış ondan dedimuydurma mabadındantemmuz 5 e kadar devam ediyor
yeniden geliyormu ?Kodlar bitti.
bir arkadaş yazmış ondan dedimuydurma mabadındantemmuz 5 e kadar devam ediyor
Olm millet giremiyor sonra bitti diyor sen milletin dediğine değil firmanın dediğine bakacanyeniden geliyormu ?
bir arkadaş yazmış ondan dedim
Vpn le mi yazdinben bunların hizmet vereceği müşteri temsilcisine 15 dk dır bekliyorum Alıntıyı görüntüle
evtVpn le mi yazdin
Hayır knk bu konudaki birinden bahsediyorum kampanya bitti yazmişlar hatta sende üzgün emojisi atmişsınOlm millet giremiyor sonra bitti diyor sen milletin dediğine değil firmanın dediğine bakacan
Hacı nasıl oluyorsa bize bildirsin beklemedeyizGaliba sorunu anladım Alıntıyı görüntüle
Duyduğumda üzüldüm ama bakayım ndivida böyle bişey demiş mi diye baktım geri içim rahatladı koskoca dünyanın en değerli 2. firması sonuçtaHayır knk bu konudaki birinden bahsediyorum kampanya bitti yazmişlar hatta sende üzgün emojisi atmişsın
alabildinmiHacı nasıl oluyorsa bize bildirsin beklemedeyiz
Duyduğumda üzüldüm ama bakayım ndivida böyle bişey demiş mi diye baktım geri içim rahatladı koskoca dünyanın en değerli 2. firması sonuçta![]()
Ben daha yurttayim eve gidince deneyecemalabildinmi
Demin ben aldım. Çoğu kişi nasıl yapılacağını bilmiyor, anlatmakta bana düşer.
1. Adım: Öncelikle bu VPN yüklemeniz gerek:
![]()
Hotspot Shield VPN, The Fastest Most Secure Virtual Private Network
Hotspot Shield VPN ile engelli ve sansürlü internet sitelerine hızlı bir şekilde erişin.www.hotspotshield.com
VPN ile bağlanıp Nvidia app veya experience uygulamasına girin, karşınıza 3 aylık gamepass diye çıkacaktır zaten.
2. Adım: Kodu aldığınız gibi kullanamazsınız, daha önce gamepass alınmamış bir hesabın bilgilerinden ülke/bölge kısmını ABD olarak değiştirip kodu kullanıyorsunuz, kart bilgilerini boş bir sanal kart oluşturarak doldurun daha sonrasında adres kısmına:
https://www.fakepersongenerator.com/random-address
bu siteden yardım alarak doldurun.
Dipnot: GTX 1000 serisi ve üstü ekran kartlarında alınabilir.
Kampanya 1 ay boyunca sürecektir, acele etmenize gerek yok.
Konuyu sabah hortlatacağım.