OLED panel mi IPS panel mi ?

Qpre

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243
Arkadaşlar sizce OLED panel mi IPS panel almak mı mantıklı bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?

Arkadaşlar sizce OLED panel mi IPS panel almak mı mantıklı bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
Yani bu pek dengeli bir soru değil oled baksan 25k 30k en az satış fiyatı var IPS ler 15k belki daha az gibi. Bütçenize bağlı

Oled panel ips panele göre daha gelişmiş bir paneldir.

Dedikleri gibi bütçeye bağlı. Uzun yıllar ips kullandım şuan oled kullanıyorum. Fiyat olarak ve performans olarak kıyaslanamaz bile paran yetiyoosa değer

Peki 27" inc OLED öneriniz var mıdır ? Gaming FPS oyunları için istiyorum bütçe normalde 12k max 14k düşünüyordum ama OLED'ler uçuk gibi :D

Önerisi olan var mıdır arkadaşlar ?

Peki 27" inc OLED öneriniz var mıdır ? Gaming FPS oyunları için istiyorum bütçe normalde 12k max 14k düşünüyordum ama OLED'ler uçuk gibi :D
Oled alamazsın o paraya alacağın oled en az 5ms olur

en ucuz oledler 25den başlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080p mi arıyorsunuz 2k mı 4k mı?

Bütün paranla monitör alacaksan ben ips panel tavsiye edeceğim. Oledler her ne kadar mükemmel renk ve kontrast verebiliyor olsa da hala Oled burn yaşıyorlar ve monitörlerde daha fazla gözülüyor. Oled burn olsun servise göndeririz ya da garanti bitiminden sonra olursa parasını verir yenisini alırız gibi bir bütçeye sahipsen oled alınmalı.

en ucuz oledler 25den başlıyor

1080p mi arıyorsunuz 2k mı 4k mı?
2k arıyorum hocam

Oled alamazsın o paraya alacağın oled en az 5ms olur
Siz 27" öneride bulunun hocam para olayına bakacagım

Bütün paranla monitör alacaksan ben ips panel tavsiye edeceğim. Oledler her ne kadar mükemmel renk ve kontrast verebiliyor olsa da hala Oled burn yaşıyorlar ve monitörlerde daha fazla gözülüyor. Oled burn olsun servise göndeririz ya da garanti bitiminden sonra olursa parasını verir yenisini alırız gibi bir bütçeye sahipsen oled alınmalı.
Kalieli OLED'lerdede bu sorun mevcut mudur garantiye girmiyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,881
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl
Geri