700-750w psu önerisi

Antekeli

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
3000
Ekran kartım gigabayt 7700 xt gaming oc, var olan psu 600w sanirim yetmiyor,pc arada kendini resetlemeye basladi yeni ekran kartini taktiktan sonra, 700 yada 750w butcemi asmaycak sekilde sistemimi yormaycak fp bir psu ya ihtiyacım var yardimci olursaniz sevinirim...
Max butce: 3000 lira

Ekran kartım gigabayt 7700 xt gaming oc, var olan psu 600w sanirim yetmiyor,pc arada kendini resetlemeye basladi yeni ekran kartini taktiktan sonra, 700 yada 750w butcemi asmaycak sekilde sistemimi yormaycak fp bir psu ya ihtiyacım var yardimci olursaniz sevinirim...

Corsair Cx750

Hocam attım bakabilirsin 600w yeterli aslında kaliteli ise occt ile psu testi yaparmısın 15 dk

Hepsine baktım hocam bu 3 ü arasinda hangisi iyi yada daha iyisi varsa butcem dahilinde gold sertifikasi olmasi tabii ki cezbediyor bazilarinin iç bilesenleri iyi degil diyolar ya da ne bilim uzun seneler goturmesini istiyorum ,kasadaki psu
FSP FSP600-60AHBC 600W ATX Power Supply

Şöyle bu fiyat bandindaki en iyi psu hangisiyse onu almak istiyorum teşekkurler simdiden bende ikilemde kaliyorum cesitlilik cogalinca belki baska arkadaslarda yardimci olur...

Hepsine baktım hocam bu 3 ü arasinda hangisi iyi yada daha iyisi varsa butcem dahilinde gold sertifikasi olmasi tabii ki cezbediyor bazilarinin iç bilesenleri iyi degil diyolar ya da ne bilim uzun seneler goturmesini istiyorum ,kasadaki psu

Şöyle bu fiyat bandindaki en iyi psu hangisiyse onu almak istiyorum teşekkurler simdiden bende ikilemde kaliyorum cesitlilik cogalinca belki baska arkadaslarda yardimci olur...
Benim attığımı alabilirsin iyi markadır hem gen5 hem ATX 3.0 80+Gold üzmez

Hocam suan evde degilim belki yarin yaparım
Psu modelim:

Tamam hocam yapıp haber ver muhtemelen psu kaynaklı attığım psuyu öneririm bu bütçede daha iyisi yok bence.
Tamadir hocam...

Hocam ayrıca bunu kasaya monte edip anakarta soketleri takmak zormu psu konusunda pek tecrubem yok
Ayrica sistemim:
Amd ryzen 5700x
Msi b550m a pro
Gigabyte 7700xt gaming oc
(32+16) 48gb ddr4 3200mhz ram
1tb Scy s3000 pro m2 ssd
Windows 10

Tamadir hocam...

Hocam ayrıca bunu kasaya monte edip anakarta soketleri takmak zormu psu konusunda pek tecrubem yok
Ayrica sistemim:
Amd ryzen 5700x
Msi b550m a pro
Gigabyte 7700xt gaming oc
(32+16) 48gb ddr4 3200mhz ram
1tb Scy s3000 pro m2 ssd
Windows 10
Zoe değil YouTubedan baka baka yaparsın

Geri