Garsonluk Ortalama Maaş

Okumanın bir değeri yok, acısını benden çıkarıyorsunuz yalan mı? Okuyunca çok almayacağınızı biliyorsunuz ben çok isteyince beni bencil olarak görüyorsunuz. Tüm ülke okula sıkıştırılırsa tabi böyle meslekler değerlenir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cumhurbaşkanlığı
biz seni bencil olarak görmüyoruz kardeşim, daha önce iş tecrüben olmadığını düşünüyoruz ve fazla beklentiye girdiğini düşünüyoruz. asgari ücretin 2 katını garsonlar kazanıyor olsaydı istanbulda garibanların sayısı yarıya düşerdi.

Ekler

• Garsonluk ortalama maaş.png
    Garsonluk ortalama maaş.png
    45.9 KB · Hit: 60
yahu kardeşim madem bizden daha iyi biliyorsun. ne diye konu açıp soru soruyorsun o zaman ? git yarın nereye gireceksen sor fiyatları duyunca ağlaya ağlaya evine dön ne diyeyim.

kardeşim tamam git kazan sen ya
Hayır yani bu herşeyi biliyormuş gibi konuşuyorsunuz ya gören gerçekten doğruyu konuşan siz siniz diyecek? Ankarada yaşıyorsun ben İstanbulda yaşıyorum benim bilgimi reddediyorsun kendi bildiğini doğru sanıyorsun? bu ülkenin gelişmemesinin tek sebebi bizlerin her şeyi biliyormuş gibi davranmamız.

Hayır yani bu herşeyi biliyormuş gibi konuşuyorsunuz ya gören gerçekten doğruyu konuşan siz siniz diyecek? Ankarada yaşıyorsun ben İstanbulda yaşıyorum benim bilgimi reddediyorsun kendi bildiğini doğru sanıyorsun? bu ülkenin gelişmemesinin tek sebebi bizlerin her şeyi biliyormuş gibi davranmamız.
reis git sor eğer öyleyse haber et yarın bizede

kardeşim sen mahalle de bi kafede mi çalışacaksın merkezde bir mahalle mi

bir insan kendiyle bu kadar kısa sürede çelişmemeli :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,707
Üyeler
184,047
Son üye
Nytnos
Geri