Günlük yapabilirsin. Çoğu bankada var. Güzel oranlı istediğin bankayı seçip işini halledebilirsin.Bi miktar para var elimde ama iş icabı lazim olabilir.Bunu faize koymak istiyorum ama ihtiyacim olduğunda cekmem gerekecek. Acaba bildiğiniz bi yöntem varmı
Bünyamin bu günü mü bekliyodun yigidimGünlük yapabilirsin.
Abim faize bulaşma senin için daha iyi olur.Bi miktar para var elimde ama iş icabı lazim olabilir.Bunu faize koymak istiyorum ama ihtiyacim olduğunda cekmem gerekecek. Acaba bildiğiniz bi yöntem varmı
Bana paranızı verebilirsiniz. Ufak bir komisyon karşılığı, sizin günahlarınızı ben üstlenebilirim.koyma günah birader
Ortak miyiz hocam bosver bana degil mi günahsakoyma günah birader
JDLWHCLWJXMAMXSBana paranızı verebilirsiniz. Ufak bir komisyon karşılığı, sizin günahlarınızı ben üstlenebilirim.
Bankadan bankaya değişiyor. Hesap açarken detaylarından öğrenirsin.Bünyamin bu günü mü bekliyodun yigidimhemen nası yazdin. Günlük koyunca 27 sinde bitiyo mesela 27 seans bitimi mi oluyor yoksa 26 yi 27 ye baglayan gece mj
Niye aga ne alakaAbim faize bulaşma senin için daha iyi olur.
Baktim ziraatten de şey sıkıntı bi tane var parani cekebilirsin diyo bi okuyosun yarisini alabiliyomussunBankadan bankaya değişiyor. Hesap açarken detaylarından öğrenirsin.
Böyle bir şey hiç duymadım. Genellikle gündüz bir saate kadar yatırabilirsin. Sabah da açılır faizi de gelmiş olur. Tabi faiz işlemesi için bu sürede ellemen lazım. Onun dışında gün içinde vaktin oluyor.Niye aga ne alaka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baktim ziraatten de şey sıkıntı bi tane var parani cekebilirsin diyo bi okuyosun yarisini alabiliyomussun
haram kılınmıştır. Faizden kazanç elde eden kişinin malı artmaz, sayısal olarak artar gibi görünse de hakikatte bereketi gider ve zarar verir.Niye aga ne alaka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baktim ziraatten de şey sıkıntı bi tane var parani cekebilirsin diyo bi okuyosun yarisini alabiliyomussun
Ziraat mevduat a gir dayı 2. SıradakiBöyle bir şey hiç duymadım.
Pekiharam kılınmıştır. Faizden kazanç elde eden kişinin malı artmaz, sayısal olarak artar gibi görünse de hakikatte bereketi gider ve zarar verir.
Biz buna Türkiye gibi 5. Dünya ülkelerinde, ekonomik dengesizliğin yaratmış olduğu “hiperenflasyon” diyoruz.haram kılınmıştır. Faizden kazanç elde eden kişinin malı artmaz, sayısal olarak artar gibi görünse de hakikatte bereketi gider ve zarar verir.