4060Ti 16GB 2k İçin Yeterli Mi?

Reaksiyon skoru
5
Merhaba yakın zamanda 4060ti 16gb ekran kartlı pc almayı düşünüyorum elimde 2k bir monitör var acaba bu ekran kartı 2k için yeterli midir acaba?

ne açıdan mesela? sonuçta orta segment denebilecek bir kart

bana yüksek ayarda 2k sıkıntı çıkarmadım oynatsın yeter ultra bir performans istemiyorum

Çoğu oyunda yeter fakat yeni çıkan unreal engine 5 oyunlarda zorlanır.

4070 süperle arada kaldım 4070 süper biraz bütçemi aşıyordu eğer 4060ti 16gb yeterli olursa onu alacağım şuan laptop kullanıyorum ısınma vs performans sorunlarından dolayı sıkıntı yaşıyorum

Merhaba yakın zamanda 4060ti 16gb ekran kartlı pc almayı düşünüyorum elimde 2k bir monitör var acaba bu ekran kartı 2k için yeterli midir acaba?
Hocam belirli oyunlarda frame gen teknolojisine sahip oyunlarda ozellikle 2k ultrada rahatlikla yeter ama rdr2 gibi teknolojisi dusuk ama yuksek sistem isteyen oyunlarda 2k yuksek ayarlar sorun cikarabilir 4060ti 16gb kullandim yaklasik 1 ay sonra 4070 super e gectim 4060 ti i 1 ay kullanmama ragmen cok fazla oyun denedim ama benim monitorum 1080p di beni uzmemisti siz her oyunu 2k acsin ayarlari yuksege cekim kafasindaysaniz belli basli oyunlarda 100 fps altini gorursunuz

Hocam belirli oyunlarda frame gen teknolojisine sahip oyunlarda ozellikle 2k ultrada rahatlikla yeter ama rdr2 gibi teknolojisi dusuk ama yuksek sistem isteyen oyunlarda 2k yuksek ayarlar sorun cikarabilir 4060ti 16gb kullandim yaklasik 1 ay sonra 4070 super e gectim 4060 ti i 1 ay kullanmama ragmen cok fazla oyun denedim ama benim monitorum 1080p di beni uzmemisti siz her oyunu 2k acsin ayarlari yuksege cekim kafasindaysaniz belli basli oyunlarda 100 fps altini gorursunuz
Bende 4070süper aldım yeni oyunları yükledikten sonra performansına bakacağım

Bende 4070süper aldım yeni oyunları yükledikten sonra performansına bakacağım
Eğer yapabiliyorsan sisteminin özelliklerini paylaşarakta burada yeni bir konu açıp oyunlarda ne kadar FPS aldığını gösterebilirsin. Yeni bir sistem veya ekran kartı alacaklar içinde örnek bir konu olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,917
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri