Marginale
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,233
Et kankam etiketle. Tam ne istiyorsanaga pardon ben çok yanlış anladım ben eğer clicky blue varsa red de vardır dedim ben bi konu açıyım oraya davet edeyim sizi
Et kankam etiketle. Tam ne istiyorsanaga pardon ben çok yanlış anladım ben eğer clicky blue varsa red de vardır dedim ben bi konu açıyım oraya davet edeyim sizi
Hocam o zaman bunun bir çözümü var, bütçe arttırıp adam gibi bir mekanik klavye almak, bu bütçede çıkmıyor sanki. 2.5-3k desek adam gibi yıllarca (min 5 yıl) kullanılacak bir klavye çıkar mı?Laptoptaki ciklet switchler membran klavyeler kadar kötü değil. Dediğim gibi sürekli tekrarlamaya gerek yok bana göre membran klavyeye mekanik klavye parası vermek saçmalık alınacak ürünler değil.
Hocam o kafa yoran bana gitmez ya, sessiz olsun daha iyi olur.Kankam günlük hayatta clicky bir blue switch çok kafa yorar. Akko'nun cream blue switchi iyidir click sesi vermez ama tacticle ürün.
Hocam bu nedir ya, kafa bırakmaz bu klavye insandayoutube ta şöyle bi video buldum bunun gibimidir sesleri
Kanka dikkatli oku bende zaten Akko Blue switch clicky değil yazmışım.Hocam o zaman bunun bir çözümü var, bütçe arttırıp adam gibi bir mekanik klavye almak, bu bütçede çıkmıyor sanki. 2.5-3k desek adam gibi yıllarca (min 5 yıl) kullanılacak bir klavye çıkar mı?
Hocam o kafa yoran bana gitmez ya, sessiz olsun daha iyi olur.
Hocam bu nedir ya, kafa bırakmaz bu klavye insanda![]()
Aynen o zaman benlik, kanka bütçemi arttırsam düzgün bir klavye bulabilir miyim sence? 2.5 - 3k bandında adam gibi klavye var mı?Kanka dikkatli oku bende zaten Akko Blue switch clicky değil yazmışım.
Sessiz istiyorsan ak820 pro en ideali işte.Aynen o zaman benlik, kanka bütçemi arttırsam düzgün bir klavye bulabilir miyim sence? 2.5 - 3k bandında adam gibi klavye var mı?
Neden bu kadar önemli numpad?Onda da numpad yok işte
benimki 14 günde geldi hocamAliexpress den 2300 e gift switch li 820 pro aldım 8 gün oldu daha gelmedi ( dün gümrükten geçti )
Nasıl güzel mi klavye ve hangi switch aldın?ak820 pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benimki 14 günde geldi hocam
Kanka elim gitmiyor bile benim oraya muhasebeci misin mübarek napcan.Knk oyun için değil de günlük hayatta önemsiz mi sence numpad? Belki de ben çok alıştığım içindir![]()
Hocam güfte switch aldım gayet tatmin ediciNasıl güzel mi klavye ve hangi switch aldın?