🔥İndirim İntel ARC A750 6750 TL 🔥🔥🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Aynen eminim yedirirsin önce o 120 kilo halinle dışarı çık hava al biraz spor yap daha sonra karşıma gelirsin allahın dangalağı :) Karşıma gelene kadar yorulmazsan tabi
Konuşma la zargana 120 kilo oldugumu kim söyledi?

Son düzenleme:
Mağarada karşıma çıkacak herhangi bir yaratık daha güzel bilgiler verebiliyor zaten sağol
Aynen sana bilgi veren yaratık yobazlık üzerine bilgiler vermiş belli

Son düzenleme:
Aynen sana bilgi veren yaratık yobazlık üzerine bilgiler vermiş belli sen yurtdışı dışına arkeolog olarak gidersin bense burdan malzeme temini konteynır temini çatı panel elektrik üzeri gider ticaretimi yaparım sen aylık max 80-90k maaşın ole otur oturduğun yerde
Tamam köleliğini yapmaya devam et ben bilim insanı olarak kalmaya devam edeyim aldığım parada beni mutlu ediyor sorun yok .

Tamam köleliğini yapmaya devam et ben bilim insanı olarak kalmaya devam edeyim aldığım parada beni mutlu ediyor sorun yok .
😂😂Emir altında çalışan sensin dünya genelinde ticaret yapan benim

Son düzenleme:
Aynen sana bilgi veren yaratık yobazlık üzerine bilgiler vermiş belli sen yurtdışı dışına arkeolog olarak gidersin bense burdan malzeme temini konteynır temini çatı panel elektrik üzeri gider ticaretimi yaparım sen aylık max 80-90k maaşın ole otur oturduğun yerde
Abi yazmıyayım artık diyorum da sen az önce çatı panel malzeme teminiyle arkeologluğu mu karşılaştırdın?

😂😂Emir altında çalışan sensin dünya genelinde ticaret yapan firma benim
Arkeologlar bir kuruma bağlı değil devlet bünyesinde kültür-sanat alanında çalışır başlarında durup emir yağdıran birileri yok yani bunu bile bilmemek iyiymiş. Zaten doktorlara falan da gerek yok o zaman sürekli başhekimden emir alıyorlar en iyisi kölelik yapmak.

Arkeologlar bir kuruma bağlı değil devlet bünyesinde kültür-sanat alanında çalışır başlarında durup emir yağdıran birileri yok yani bunu bile bilmemek iyiymiş. Zaten doktorlara falan da gerek yok o zaman sürekli başhekimden emir alıyorlar en iyisi kölelik yapmak.
devletin bünyesinde dahi olsan belli başlı emirleri alan sensin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,514
Üyeler
186,632
Son üye
kafa1500