nvidiada da problem yaşanıyor arkadaşlar. gtx 780ti kullanıyordum mavi ekran veriyordu rastgele tabi baya eski kart ama ilk sahibiyim. geçen yıl ikinci el rtx 2060a geçtim mavi ekran almadım bir kere dahi. yani problem kartın kendisinde de olabilir
Kaçırma al gayet güzel kart. PSU'nun modeli nedir?Arkadaşlar yine indirime girmiş almayı düşünüyorum monitörüm 1080p, işlemci 5700g, psu 700w yeterli olur mu?
Al gayet güzel fiyat.Arkadaşlar yine indirime girmiş almayı düşünüyorum monitörüm 1080p, işlemci 5700g, psu 700w yeterli olur mu?
Cougar stx 700w 80+Kaçırma al gayet güzel kart. PSU'nun modeli nedir?
Rahat besler yapıştırCougar stx 700w 80+
Pişman olursun keyfin bilirArkadaşlar yine indirime girmiş almayı düşünüyorum monitörüm 1080p, işlemci 5700g, psu 700w yeterli olur mu?
Hayırlı olsun güzel tercih.Aldım, teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara artık ilerleyen süreçte deneyimlerimi aktarmaya çalışırım
Bana bu dediklerini yapan bir kart modeli söyle ve videoya çek at eğerki olursa sana kart hediye edicempc nin aniden kapanmasımı oyundan atmasımı yada ekran kartının araba motoru gibi ses çıkarmasımı fp yapıyor
Aga bir şey sorucam bu konuda kavga çıkarttım diye uzaklaştırma yedim ki ben kavga falan çıkartmadım adamlar geldi küfürlü konuşmalarla işe girişti argolu konuştu bir şey demedik normal bir şekilde karşılık verdik ama cezayı biz aldık bu modaretör ekibine nasıl ulaşırım?Bence beş para etmez
Forumda amd kartlar ile ilgili hata konuları neredeyse hiç görmedim sen acaba çok cok nvidia fanboyluk yapıyor olabilirmisinArtık AMD' den uzak duracağım ne olursa olsun bir model aşağısı olsun ama nvidia olsun. Yıl olmuş 2024 hala AMD'nin bu konularını konuşmak ayrı bir olay zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumda AMD ile alakalı açılan konuların neredeyse yarısı zaten sorunlar, teknik sıkıntılarla alakalı konular yani çok nadir karşılaşılan bir olay değil bu.
Forumda amd kartlar ile ilgili hata konuları neredeyse hiç görmedim sen acaba çok cok nvidia fanboyluk yapıyor olabilirmisin
At at hepsini rehberime yönelteyimWattman hatası alıyorum çözümü nedir ?
Bugün ikinci defa oldu keza bundan daha da önce google dahil pc de donmalar oluyordu. Ekran kartı 6500 XT yardımcı olabilecek var mı ?forum.donanimarsivi.comRX 7700XT WATTMAN HATASI ALDIM
Merhaba dostlar bundan yaklaşık 1 ay önce pc aldım özellikleri:Rx 7700xt ekran kartı r5 7500f işlemci 16 gb ddr5 5600mhz ram Asus prima a620m-k 6400mhz anakart.Önceki bilgisayarımın rx 480 ekran kartı fx 8370 işlemcisi vardı.Wattman hatası alıyordum ekran donup görüntü siyahlaşıp geri...forum.donanimarsivi.comDaha atayım mı?RX 6500xt oyuna girince pc kapanması ?
1 sene önce yaşamıştım bir şekilde çözdüm ama yine bu kronik hatayla yollarımız kesişti oyuna girince monitör kendini kapatıyor ama kasa çalışıyor amd uygulamasından strest testi yaptım ve ekran kartı sıcaklığı 49 derece iken sistem aynı şekilde kapandı artık oyun bile oynayamıyorum wattman...forum.donanimarsivi.com
Tamam bu videonun altında sorunları olan herkesi tek tek bul o meşhur rehberine yönelt.At at hepsini rehberime yönelteyim