🔥İndirim Xiaomi Redmi Buds 4 Active 259,00 TL Amazon Kupon ile

Aytekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Mobil uygulamaya özel 200TL indirim buradan kontrol edebilirsiniz.

1721165456754.png

Ürünü biraz araştırdım çok çok kötü değil giriş seviyesi diyebilirim ama fiyatı çok çok uygun kulaklığı olmayan veya idarelik arayan arkadaşlar alabilirler.

Ürün linki.

1721165277355.png

bos konu açma kanks başlığı düzelt

Bir ben mi bu kulak içi bt kulaklıkların sesini beğenmiyorum acaba. Sanki 5. kalite dandik ürünmüş gibi bir sürü marka model dendim ama eski kablolu kulakların yanına bile yaklaşamıyorlar ses kalitesinde.

Alıntıyı görüntüle

Ürünü biraz araştırdım çok çok kötü değil giriş seviyesi diyebilirim ama fiyatı çok çok uygun kulaklığı olmayan veya idarelik arayan arkadaşlar alabilirler.

Ürün linki.

Alıntıyı görüntüle
kullanıyorum gayet memnunum 10 üzerinden 9 veririm ya

Alıntıyı görüntüle

Ürün linki.

Alıntıyı görüntüle
annemin telefondan denedim uygun değilsin diyor yeni hesap açtık oysaki

Bir ben mi bu kulak içi bt kulaklıkların sesini beğenmiyorum acaba. Sanki 5. kalite dandik ürünmüş gibi bir sürü marka model dendim ama eski kablolu kulakların yanına bile yaklaşamıyorlar ses kalitesinde.
Ankerin kulaklıkları r50i veya r100 demiyorum ki onların da idare eder sesi daha üst sınıf kulaklıklarının ses kalitesi fena

Daha önce de bu fiyatlardaydı bir indirim yok. Başlık yem zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,558
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri